Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία

Τιμητικές διακρίσεις και βραβεία που έλαβε από

* Και ο βασιλιάς Abdulaziz φύλλου του πρώτου στρώματος.

* Sam χιλιάδες χρόνια μετά την ίδρυση της πόλης του Παρισιού -vrence 1985 = μιμήθηκε το μετάλλιο από τον Πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο Παρίσι.

* Sam πνευματική απόδοση -amor 1989 = μιμήθηκε μετάλλιο του βασιλιά Hassan II στην Καζαμπλάνκα.

* Μετάλλιο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Χρυσή -sraevo = υποστήριξη και τις προσπάθειες για την Απελευθέρωση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

* Ένταξη της βοσνιακή ισλαμική προσφορά της πρώτης κατηγορίας-Σεράγεβο Ιανουάριος 2010 m = αναγνώριση των προσπαθειών του για τη στήριξη του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

* Το Τάγμα του Αστέρος της Ιερουσαλήμ το 1998, από τα τέλη του Παλαιστίνιος Πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ = αναγνώριση της εξαιρετικής εργασίας δείχνει το θάρρος και την θυσία στην υπηρεσία του παλαιστινιακού λαού.

* Sam Sktona Φιλιππίνες το 1999, το ανώτατο παράσημο της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων, σε αναγνώριση της ενεργού συμμετοχής σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες και υποστήριξη σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και τις προσπάθειές του για την προώθηση και βελτίωση της έννοιας του ισλαμικού πολιτισμού για την προσφορά του και για τον αριθμό των πολλές φορές που βοήθησαν τους εργαζομένους των Φιλιππίνων στο Βασίλειο και τη φιλία του προς τις Φιλιππίνες.

* Σενεγάλη μεγαλύτερο μετάλλιο Ιουλ 1999 m το ανώτατο παράσημο της Δημοκρατίας της Σενεγάλης. Και μιμούνταν το μετάλλιο Πρόεδρος της Σενεγάλης Abdou Diouf κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Σενεγάλη.

** Ενότητα Sam Υεμένης Άντεν μηδέν το 1422 Μάιος 2001 m μιμήθηκε τον πρώην πρόεδρο της Υεμένης Μετάλλιο Ali Abdullah Saleh κατά την επίσκεψή του στην Υεμένη.

* Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες Βραβείο Ένωση για την ανθρωπιστική υπηρεσία στον Βασίλειο. Ριάντ

* Μπαχρέιν Βραβείο για το ανθρωπιστικό έργο του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου το 1429 Kljugi.cefr Φεβρουάριος 2008 m

* Special Olympics International Award για Mntqhalcherq Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική Μουχάραμ 1431 το Δεκέμβριο του 2009 για τις προσπάθειές του στην εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία στο Βασίλειο και να ενθαρρύνει την επιστημονική έρευνα στον τομέα της αναπηρίας.

* Ηνωμένα Έθνη ασπίδα για να μειώσει τις επιπτώσεις της φτώχειας στον κόσμο.

* Επίτιμος Διδάκτωρ Τεχνών Μέκκα 21 ο πρώτος μήνας της άνοιξης 1429 29 Μάρτη 2008 m από την Umm Al Qura Πανεπιστήμιο στην αναγνώριση και ευγνωμοσύνη για το ρόλο του στη μεγάλη λογοτεχνία.

* Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Μηλιάς Islamia στο Δελχί, Ινδία, 29 Rabi 1431 14 Απρίλη 2010 m, σε αναγνώριση για ανθρωπιστικούς προσπάθειές του και τις φιλανθρωπικές δέσμευση για την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της αριστείας έχει αναγνωριστεί ως ένα παγκόσμιο κράτος, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ινδία.

* Fellowship Baden-Powell Scout Σουηδία μηδέν το 1429 μ.Χ., τον Φεβρουάριο του 2008 από την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά της Σουηδίας Καρλ XVI Gustaf.

* Μετάλλιο “ήταν” Γερμανία 19/06/1431 AH 05/02/2010 Μ ‘αυτόν που χορηγούνται από “Ακαδημία Berlin Brandenburg Επιστημών» σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στο πεδίο της επιστήμης, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη Γερμανία.

* Επίτιμος διδάκτωρ στην ιστορία της Σαουδικής κατάσταση 24 δευτερόλεπτα άνοιξη του έτους 1432 29, Μαρ 2011 m) της Ισλαμικό Πανεπιστήμιο της Medina, λόγω των προσπαθειών του και την εξαιρετική προσφορές στη διατήρηση της Σαουδικής ιστορία, και να παρακολουθούν διαφορετικό μέρος σε διάφορους τομείς.

* Διάταξη του Αραβικού Κοινοβουλίου (πρώτη κατηγορία) 17.05.2015 του Αραβικού Κοινοβουλίου στη Δαμασκό, σε αναγνώριση του θάρρους του προς τον αραβικό και ισλαμικό θέματα έθνη.

* Μέγα Περιδέραιο του Νείλου στην Αίγυπτο Απρίλιο του 2016 στη Δημοκρατία της τριτοβάθμιας κολιέ Msr.qldh προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι.

* Διάταξη της Δημοκρατίας της Τουρκίας Απρ 2016 παρέδωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Τάγματος της Δημοκρατίας της Τουρκίας αποτελεί έκφραση της ισχυρής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών που συνδυάζουν

* Επίτιμος Διδάκτωρ στην προώθηση της ισλαμικής ενότητας, 19 του Αυγούστου 1437 e 26η Μαΐου του 2016 από το βασιλιά Abdulaziz University στη Τζέντα.


Flag Counter