Βιογραφία του βασιλιά

Θεματοφύλακας του Δύο Ιερά Τζαμιά βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ-Σαούντ (5 όλα σάλι 1354 AH / 31η Δεκεμβρίου 1935) είναι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας VII, και ο Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Κυβέρνησης και του Ανώτατου, και ο γιος του εικοστού πέμπτου από τους γιους του ιδρυτή του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Φαϊζάλ al-Saud, το έλεος του Θεού..

πολιτική ζωή

Κυβερνήτης του Ριάντ

Ήταν η αρχή της εισόδου του πολιτικού έργου στις 11 Rajab 1373 AH αντιστοιχεί έως τις 16 Μαρτίου, 1954, όταν διορίστηκε κυβερνήτης της επαρχίας Ριάντ για λογαριασμό του αδελφού του, πρίγκιπα Nayef μπιν Αμπντούλ Αζίζ, και στις 25 Shaaban 1374 H, που αντιστοιχούν στο 18, Απρ 1955 διορίστηκε κυβερνήτης της επαρχίας Ριάντ, παρέμεινε στο Εμιράτο του Ριάντ έως 7 Rajab 1380 H, που αντιστοιχούν στο 25 Δεκεμβρίου 1960, όταν παραιτήθηκε από το αξίωμά του. Στις 10 Ραμαζανιού 1382 AH που αντιστοιχεί στο 4 του Φεβρουαρίου του 1963 που εκδίδεται από την Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά Σαούντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Qaboos εξέδωσε βασιλικό διάταγμα για το διορισμό του κυβερνήτη της επαρχίας Ριάντ και πάλι.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Εμιράτου του Ριάντ, η μετά από ξένες περιηγήσεις, όπως: επισκεφθείτε την ιορδανική πρωτεύουσα το 1968, και ως πρόεδρος της επιτροπής της Λαϊκής για να βοηθήσει τα θύματα της Ιορδανίας, η οποία εκδόθηκε την δεύτερη παρτίδα των δωρεών τους πολίτες της περιοχής Ριάντ, και το 1969, η Σαουδική δυνάμεις που σταθμεύουν χάνουν στην πρώτη γραμμή στην Κοιλάδα του Ιορδάνη Ο βασιλιάς Χουσεΐν μπιν Ταλάλ της Ιορδανίας και τον συνόδευσε. Το 1974 επισκέφθηκε το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και το Κατάρ για να εδραιώσει την αραβική θέση, και το 1985 επισκέφθηκε το Παρίσι, ο Γάλλος Πρόεδρος Ζακ Σιράκ και μιμήθηκε και ο Σαμ πάνω από χίλια χρόνια για να δημιουργήσουν την πόλη του Παρισιού. Το 1991, επισκέφτηκε Μόντρεαλ στον Καναδά, όπου η έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου άνοιξε μεταξύ του χθες και του σήμερα. Το 1996 έγινε δεκτός από τον Γάλλο Πρόεδρο Ζακ Σιράκ στο Μέγαρο Ηλυσίων στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γαλλική πρωτεύουσα.
Αφού τελείωσε την επίσημη επίσκεψή του στη Γαλλία πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Δημοκρατία της Βοσνίας και να θέσει με τον επικεφαλής της Βοσνίας Αλία Ιζετμπέγκοβιτς, τους κανόνες του Πνευματικού Κέντρου Βασιλιά Φαχντ, την πόλη του Σεράγεβο, άνοιξε έναν αριθμό της Ανωτάτης Αρχής για τη συλλογή δωρεών για τους μουσουλμάνους των έργων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ως το θεμέλιο λίθο του πρίγκιπα Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ θέσει στο Σεράγεβο, ως πρίγκιπας Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ άνοιξε το βασιλιά Φαχντ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Τζαμί στο Γιβραλτάρ. Το 1998, ο πρίγκιπας του Πακιστάν, Ιαπωνία, Μπρουνέι, το Χονγκ Κονγκ, την Κίνα, τη Νότια Κορέα και τις Φιλιππίνες επισκέφθηκε ως μέρος της μια ασιατική περιοδεία με στόχο την ανάπτυξη των σχέσεων. Το 1999, επισκέφθηκε τις Φιλιππίνες, ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Τζόζεφ Εστράντα “και μιμήθηκε και ο Σαμ Sktona” την υψηλότερη στη Δημοκρατία των Φιλιππίνων, σε αναγνώριση για την υποστήριξή του της φιλανθρωπίας και να βοηθήσει τους εργαζόμενους των Φιλιππίνων στο βασίλειο, και τον Ιούλιο, επισκέφθηκε τη Σενεγάλη, ο Πρόεδρος της Σενεγάλης Abdou και μιμούνταν μεγαλύτερο μετάλλιο των επισκεπτών στη Σενεγάλη. “

Ο υπουργός άμυνας

Μετά το θάνατο του πρίγκιπα Σουλτάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ο Διάδοχος, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας και Αεροπορίας και Γενικός Επιθεωρητής, και στις 9 Dhu al-Hijjah 1432 AH, που αντιστοιχεί στο 5, Νοεμ 2011 Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά, ο βασιλιάς Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ εξέδωσε βασιλικό διάταγμα για το διορισμό του ως υπουργός Άμυνας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία περιλαμβάνει τη γη, τον αέρα και ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις άμυνας.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Υπουργείου Άμυνας, στο 3 Απριλίου του 2012, για να επισκεφθείτε την βρετανική πρωτεύουσα Λονδίνο, μετά από πρόσκληση που έλαβε από τη βρετανική υπουργός Άμυνας Philip Hammond (εκείνη την εποχή), για να συζητήσουν τη συνολική κατάσταση στην περιοχή και τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Στις 12 Απριλίου του 2012 επισκέφθηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες, και έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο ήταν η αναζήτηση μια σειρά από διμερή και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Και η ανάγκη για την επίλυση της Ηνωμένες Πολιτείες διάταξή του σε σχέση με τη Συρία και το Ιράν. Μαδρίτη έφτασε στο 6 Ιουνίου του 2012 σε μια επίσκεψη στο Βασίλειο της Ισπανίας επίσημη πρόσκληση από τον Ισπανό Υπουργό Άμυνας Pedro Morines Aolaty, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν μια σειρά από σημαντικά αρχεία και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εν εξελίξει γεγονότα στην περιοχή.

διάδοχος

Μετά το θάνατο του πρίγκιπα Nayef μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ο Διάδοχος, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών και με ημερομηνία 18 Ιούν 2012 Θεματοφύλακας των δύο Ιερά Τζαμιά βασιλιάς Αμπντουλάχ μπιν Αμπντούλ Αζίζ εξέδωσε βασιλικό επιλογή ως διάδοχος του θρόνου και διορίστηκε αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας.
Κατά τη διάρκεια της εποχής του, και με την εμφάνιση του ανταγωνισμού και σαφείς στην ασιατική ήπειρο, ευρωπαϊκές και αμερικανικές ηπείρους Βορρά, το Φεβρουάριο του 2014, περιοδεία στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε το Πακιστάν, την Ιαπωνία και την Ινδία, η οποία έχει γίνει ένα πολιτικό, οικονομικό και στρατηγικό βάρος Από την άποψη αυτή ήταν μια σημαντική επίσκεψη, για να δείτε την ιστορία και το μέλλον των σχέσεων μεταξύ των χωρών αυτών. Στις 17 Φλεβάρη 2014 μ.Χ., επισκέφθηκε την Ιαπωνία, όπου συναντήθηκε με τον Ιάπωνα αυτοκράτορα Ακιχίτο και ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Πρέπει να ορκιστούν πίστη στο Θεματοφύλακα των δύο Ιερά Τζαμιά βασιλιά Σαλμάν μπιν Abdulaziz Al Saud, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, σε τρία δευτερόλεπτα άνοιξη του 1436 H, που αντιστοιχούν στο 23, Ιανουαρίου 2015 μ.Χ.

πακέτα καταιγίδα

Την Πέμπτη, 5 Jumada II 1436 e – 26 Μαρτίου, 2015, ο βασιλιάς διέταξε Salman να αρχίσει πακέτα καταιγίδα κατά τη διαδικασία Χούθι στην Υεμένη και στέκεται με την νόμιμη κυβέρνηση της Υεμένης και ότι όταν η Βασιλική Σαουδική Πολεμική Αεροπορία εναέριο βομβαρδισμό βαρύ για την πολιτοφυλακή Αλ-Huthi και οι δυνάμεις των χώρων προς όφελος της Υεμένης.

.


Flag Counter