Τρίτον Σαουδική κατάσταση

 
Την πέμπτη ημέρα του μήνα όλα σάλι 1319 AH, που αντιστοιχεί στη δέκατη πέμπτη του μήνα Ιανουάριο του 1902 επιτρέπει βασιλιά Ιμπν Σαούντ ανάκαμψης Ριάντ και να επιστρέψει με την οικογένειά του σε αυτό, ούτως ώστε να ξεκινήσει μια νέα σελίδα της ιστορίας της Σαουδικής κατάσταση, και αυτό το ιστορικό γεγονός είναι Thokabarh σημείο στην ιστορία της περιοχής λόγω του ότι οδήγησε στη σύγχρονη Σαουδική κράτος ήταν σε θέση να ενοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της Αραβικής Χερσονήσου, τμήματα, και να επιτύχει πολιτισμένη επιτεύγματα και μεγάλη σε διάφορους τομείς. Όταν ο βασιλιάς Abdul Aziz πήρε την πρωτοβουλία για την ανοικοδόμηση της Σαουδικής Αραβίας κατάσταση προέκυψε την πίστη της περιοχής και των κατοίκων της στην οικογένεια Al Saud, το οποίο έχει μακρά ιστορία και ισχυρές ρίζες χτυπήσουμε βαθιά μέσα στην αρχαία ιστορία της περιοχής και να μιλήσει.

Βασίλειο της Hejaz και Nejd

Κράτος που ιδρύθηκε μετά το Σουλτανάτο του Nejd και αξεσουάρ προσάρτηση του Βασιλείου της Hejaz Balashranat του περασμένου αιώνα κάτω από την ηγεσία του σουλτάνου βρείτε Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Σαούντ, ενθρονίστηκε ο βασιλιάς της Hejaz Χαράμ στη Μέκκα στις 8 Ιανουαρίου, 1926. Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή στις 29 Ιανουαρίου 1927 αυτοανακηρύχθηκε βασιλιάς της βρείτε επίσης αντί για τον τίτλο του Σουλτάνου, μετά τη συνθήκη Τζέντα μεταξύ της βρετανικής κυβέρνησης και του Βασιλείου της Hejaz και Nejd το 1927, και αναγνώρισε το Ηνωμένο Βασίλειο Αμπντούλ Αζίζ, ο βασιλιάς των όρων της επίσημης ανακοίνωσης του βασιλιά του Βασιλείου της Hejaz και Nejd.
Στις 23 Σεπτέμβρη 1932 ήταν η ενοποίηση του Βασιλείου κάτω από ένα νέο όνομα, το οποίο το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Κατάφερα να βρω το Βασίλειο της Hejaz και λόγω των στενών δεσμών του με το Ηνωμένο Βασίλειο, από την ολοκλήρωση της επέκτασης της, παρέχοντάς τους με τα αγγλικά όπλα.
Βασίλειο της Hejaz αποσύρθηκε από την Κοινωνία των Εθνών κατόπιν αιτήματος του Βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ. Το 1926, η Σοβιετική Ένωση, Βασίλειο της Χετζάζη παραδέχθηκε βρείτε, ακολουθούμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες το 1931. Το 1932 διατηρείται τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο, και η Σοβιετική Ένωση, την Τουρκία και την Περσία, και η Ολλανδία για Mvuziatha στην Τζέντα, ενώ η Γαλλία, η Ιταλία και η Αίγυπτος έχουν κρατήσει προξενικούς αντιπροσώπους τους ανεπίσημους .

Και είδε την έβδομη ημέρα του δέκατου μήνα του Μαΐου το 1351 AH, που αντιστοιχεί στο δέκατο ένατο του μηνός Σεπτεμβρίου 1932, η έκδοση βασιλικού διατάγματος ανακοινώνοντας την ενοποίηση της χώρας και μετονομάστηκε (Σαουδική Αραβία) από την Πέμπτη 21 Μαΐου στο 1351 AH / 23 Σεπ 1932 (η πρώτη του Ζυγός) και η ανακοίνωση στέφθηκε προσπάθειες του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ για την ενοποίηση της χώρας και τη δημιουργία ενός στερεάς κατάστασης με βάση την εφαρμογή των διατάξεων του Κορανίου και την Sunnah, και αυτή η ανακοίνωση έχει καθιερωθεί στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει γίνει ένα μεγάλο έθνος σε μήνυμά της και τα επιτεύγματά της και περιφερειακών κύρους και διεθνούς, και στη συνέχεια, επιλέξτε την πρώτη του που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο 23 Σεπτέμβρη για να γίνει η Εθνική ημέρα του Βασιλείου.

.
الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter