Βασιλιάς Abdul Aziz

Βασιλιάς Abdul Aziz bin Abdul Rahman bin Faisal (1293 H \ 15, Ιανουαρίου, 1876 μ.Χ. – 9 1373H \ Νοεμβρίου 1953 m), ο ιδρυτής της σύγχρονης Σαουδικής Αραβίας και ο πρώτος βασιλιάς του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Γεννήθηκε στο Ριάντ για το κυβερνών οικογένεια Αλ Σαούντ στο Najd, και όταν έφθασε στην ηλικία των δέκα μετακόμισε με την οικογένειά του στο Κατάρ και το Μπαχρέιν και, στη συνέχεια, στο Κουβέιτ και χαιρέτησε τον εμίρη Mubarak Al-Sabah, μετά τη νίκη της Αλ Ρασίντ, χαλάζι πρίγκιπες της Αλ-Σαούντ, και πέρασε τα παιδικά του χρόνια εκεί. Ο πατέρας του Abdul Rahman bin Faisal Τελευταία ιμάμηδες της δεύτερης Σαουδικής κατάσταση.
Σπεύδω Αμπντούλ Αζίζ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν και τους οπαδούς του, οι οποίοι αριθμούνται σαράντα, εξήντα και μου είπαν, ένας άνδρας, 21 ετών Ραμαζανιού 1319 H \ δεύτερης Ιανουαρίου, 1902 m, από το Κουβέιτ, οδεύει προς Ριάντ για να σπάσει Masmak φρούριο, κατοικία ενός κυβερνήτη. Και η αποκατάσταση του Ριάντ, Αμπντούλ Αζίζ, το πρώτο δομικό στοιχείο στην κατασκευή του κράτους, και το στάδιο της λειτουργίας ενοποίησης. Η μετα-ανάκτηση Ριάντ, τα πιο σημαντικά στάδια στην ιστορία του Αμπντούλ Αζίζ, όπως ο ίδιος πέρασε πάνω από είκοσι χρόνια στις μάχες και πολέμους, σε περισσότερες από μία μπροστά.
Ο βασιλιάς Abdulaziz γνωστό ανάμεσα στους Άραβες στο όνομα του Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Σαούντ, όταν Δυτική τίτλο τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης το 1934 Otto von Bismarck και ο Ναπολέων Άραβες Άραβες και Όλιβερ Κρόμγουελ έρημο.

Τοις εκατό

Είναι ο Βασιλιάς Abdul Aziz bin Ιμάμ Abdul Rahman bin Ιμάμ Feisal Μπιν Ιμάμ Turki bin πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν ιμάμη Μοχάμεντ Μπιν Saud bin Mohammed bin Sultan bin Markhan bin Ibrahim bin Musa Μπιν Rabia Μπιν Μάνη bin Rabia Mureydi και Marada της Hanifa της Μπακρ bin Wael bin Qasit που καταλήγει σε Rabia ιμπν Nizar bin bin Adnan μεταδοτική.

Η ζωή του πριν έρθει στην εξουσία

Όταν χρέωση πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλάχ Rasheed της δεσπόζει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά τον χρόνο Qassim ολόκληρη είχε απομείνει από τις πόλεις της Β Σαουδικής κράτους, αλλά Ριάντ εκείνη την εποχή ήταν Αμπντούλ Αζίζ, 10 ετών, και όταν πλησίασαν διέταξε τα εμπρός Abdul Rahman bin Faisal Abdulaziz πάει στην έρημο και πραγματικά έκανε αυτό και ξεκίνησε τον πόλεμο μεταξύ του εμπρός Αμπντούλ Ραχμάν και Al Rashid Αμπντούλ Ραχμάν, αλλά η αποτυχία της ήττας και κατέλαβε Ριάντ πήγε στο Κατάρ, το Μπαχρέιν και το Κουβέιτ έφτασαν εγκαταστάθηκε εκεί και ήταν ο εμίρης Μουμπάρακ al-Sabah έχει λάβει Αμπντούλ Αζίζ Αμπντούλ Ραχμάν και τον πατέρα του. Όταν ήταν στη μάθηση και συνελεύσεις και μεθόδων πολέμου πολιτικής Κουβέιτ Αμπντούλ Αζίζ και κινούταν στο Κουβέιτ το 1310 AH όπου παρέμεινε για οκτώ χρόνια στο άρχισε ο πόλεμος ανάμεσα σε αυτόν και al-Rashid κατά το έτος 1318 AH, και να ανακτηθούν Ριάντ στο 1319 AH.

Η αρχή της βασιλείας του

Το 1900 το αντίστοιχο 1318 AH όταν Αμπντούλ Αζίζ ήταν 17 ετών, ζήτησε Abdel-Aziz από τον πατέρα του, Ιμάμ Αμπντέλ-Ραχμάν, να του επιτρέψει να επαναφέρετε τον κανόνα της οικογένειάς του, αλλά ο πατέρας του δεν του επέτρεπε να το πράξει, για το φόβο του εχθρού, ο οποίος ξεπέρασε σε αριθμό, τον εξοπλισμό, αλλά Αμπντούλ-Αζίζ έπεισε τον πατέρα του, πήρε η εταιρεία από 72 άνδρες να αποκαταστήσει Ριάντ το 1901, που αντιστοιχεί στο 1319 AH μετά από να εξυπηρετήσει τόσο σε μια όαση Yprin στην άκρη του Empty Quarter νότια της Αραβικής Χερσονήσου και έχει στη συνέχεια να συγκεντρώσει υποστηρικτές των φυλών της ερήμου για να παρέχει στήριξη και υποστήριξη για τον μετά από λίγο, οι άνθρωποι έχουν χάσει τη Βουλή των Σαούντ. Στη συνέχεια πήγε στις νότιες επαρχίες του ευρήματος, που είναι η έξοδος και Hawtat Bani Ταμίμ, φωτιά, αγρανάπαυση και προωθητικά Wadi, Fastrdha του Al Rashid κατά το έτος 1321 AH / 1903. Qassim και στη συνέχεια να ανακτηθούν 1905/1324.
Στα δύο χρόνια από την πτώση της Telia Ριάντ, Ιμπν Σαούντ συνέχισε να κυριαρχεί το υπόλοιπο του ευρήματος, που κάλεσε τον γιο του Rashid επιδιώκει την ενίσχυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Γι ‘αυτό στέλνει δύναμη να το νικήσει, και ήταν σε θέση να αναγκάσει την τουρκική ήττα Ιμπν Σαούντ, αλλά ήταν σε θέση να αναδιαρθρώσει τις δυνάμεις του μετά την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, λόγω των προβλημάτων στην Supply στην Αραβική Χερσόνησο.
Το 1334 AH / 1915, η Βρετανία εισήλθε σε μια συνθήκη ή Darren Κατίφ με Ιμπν Σαούντ, που καταστρέφει τη γη που ελέγχεται από τον Ιμπν Σαούντ προστατεύουν από την ήττα του Ιμπν Σαούντ αλ-Ρασίντ πιστοί στο οθωμανικό κράτος.
Abdulaziz (ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει το κράτος μακριά από το να εμπλακεί στον πόλεμο δεν προσπάθησε) να κάνει οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια κατά του Υιού του καλή ισχυρή αντιπάλους.
Το 1338 AH / 1919 που ξεκίνησε Αδελφότητα νομιμόφρονες του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, μια επίθεση σε Σαρίφ Χουσεΐν Σαρίφ της Μέκκα στη μάχη του εδάφους και την εύκολη επίβλεψη Alvaour του στρατού για να Ταΐφ απέσυρε Σαρίφ Abdullah Bin Hussein Al-Hada στα προάστια του Ταΐφ . Μέχρι το έτος 1341 AH 1922 ήταν σε θέση να ελέγξει το έδαφος, το οποίο ήταν υπό τον έλεγχο του Σαρίφ Χουσεΐν μπιν Αλί. Στέφθηκε Abdul Aziz νίκες νικώντας Σαρίφ Χουσεΐν το 1344 AH / 1925, το ίδιο έτος κατά το οποίο η Μουσουλμανική Αδελφότητα εξαπέλυσε επίθεση στην Υπεριορδανία κατ ‘εντολή του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ.

Hijazi πολέμου

Αρνήθηκε να Βασιλιάς Abdul Aziz κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου από την ανάληψη οποιασδήποτε στρατιωτικής δράσης κατά του Σαρίφ Χουσεΐν, και επικέντρωσε τις προσπάθειές του για την καταπολέμηση του γιου του Rashid προκατειλημμένη στο οθωμανικό κράτος, αλλά αψιμαχίες μεταξύ των δύο πλευρών, τόσο του εδάφους και Khurmah για το υποταγή οποιοδήποτε έδαφος, όπως Αμπντούλ Αζίζ πιστεύει ότι είναι από τη γη Θεωρούμε, ενώ Σαρίφ Χουσεΐν βλέπει ότι του Alhijaz.ovi Σαμπάν 1337 AH / 1918 ερπυσμού Αμπντουλάχ, ο γιος του Σαρίφ Χουσεΐν να “έδαφος Bakom” και κατέλαβε μετά από σχεδόν δωρεάν της την οικογένεια και μετά αντιστέκονται όσο μια μέρα γεμάτη Bakom παραμένουν στο έδαφος που αρνήθηκαν, εκτός εάν η υπεράσπιση του εδάφους κατά Σαρίφ και ο στρατός του, και είναι λίγες.
Αντίσταση στην Munif Παλάτι και πολλά σημεία στο έδαφος, εφ ‘όσον το τελευταίο στο Κάστρο Σαγκίλ και τελείωσε μετά το ηλιοβασίλεμα εκείνη την ημέρα, οι περισσότεροι Bakom γύρισε για να ελευθερώσετε Bakom Aatzala πόλεμο και την αμεροληψία της Αδελφότητας και Mwalathm του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ και Aatzalhm του τον πόλεμο, λόγω της παρουσίας των Ιπποτών της Bakom με Σαρίφ κάτω από το διοικητή ταξιαρχίας Αμπντούλ Osais Θεό, αλλά και την παρουσία των Ιπποτών του Bakom με Brothers μπάντα κάτω από τη σημαία του ηγέτη Hazza κίτρινο.
Οι εκκένωση και συνταξιοδότησης εντολές του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Ghannam Amir Bakom. Αυτό ήταν το εικοστό τέταρτο του Αυγούστου, και την επόμενη μέρα που έφτασα Brothers Band για το έδαφος Bakom συντρόφους ήταν Σαρίφ Abdullah Bin Al Hussein στρατού μέσα και γύρω από το Παλάτι Munif στο έδαφος και ούτω καθεξής / Σαμπάν / 251 337 AH.
Συνάγεται επομένως το συμπέρασμα Bakom χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα και κάθε τμήμα έχει μια άποψη:
Τμήμα I: Οι περισσότεροι έχουν Αναχώρηση πόλεμο με τον πρίγκηπα Μοχάμεντ μπιν Ghannam.
Τμήμα II: Αυτοί είναι εκείνοι που αρνήθηκαν να συνταξιοδοτηθούν και να έχουν την αντοχή και να υπερασπιστεί το έδαφος έναντι Σαρίφ και ένα μικρό αριθμό.
Τμήμα III: Θα εντάχθηκε στο στρατό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, με επικεφαλής το κίτρινο Hazza και άλλα σεΐχηδες Bakom.
Τμήμα IV: Ήταν με Σαρίφ Στρατού, με επικεφαλής τον Αμπντουλάχ Osais.
Μετά τον πόλεμο έγινε Bakom έδαφος υπό την κυριαρχία του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, ο οποίος εγκαταστάθηκε για ένα διάστημα δύο εβδομάδων και οργανώνει Hoanha εξοπλίζει τους ανθρώπους της να ενταχθούν στο στρατό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, με επικεφαλής τον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Ghannam Buqami.
Μετά από αυτό Abdul Aziz ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν τη Σαουδική Αραβία ουδέτερη στη θέση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Μετά από αυτό Σαουδική δυνάμεις συμμετείχαν στον πόλεμο του 1948 στην Παλαιστίνη.
Η βρετανική κυβέρνηση συνειδητοποίησε τη δύναμη του Αμπντούλ Αζίζ και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της Σαουδικής Αραβίας, ρεύμα, και έσπρωξε Αμπντούλ Αζίζ Ιμπν Σαούντ για να κρατήσει τη συνθήκη Τζέντα με τη Βρετανία το 1927, που λήγει το 1915 συμφωνία Darren αναφέρθηκαν παραπάνω. Εν τω μεταξύ, Abdul-Aziz είναι ο τίτλος του Σουλτάνου του Najd και αξεσουάρ για το βασιλιά της Βασιλείου της Hejaz και Nejd.
Είναι το έτος 1346 AH το 1927 έως το έτος 1351 1932 Abdul Aziz ήταν σε θέση να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της Αραβικής Χερσονήσου. Έτσι, άλλαξε το όνομά του Βασιλείου της Hejaz και Nejd στη Σαουδική Αραβία, και έτσι έγινε βασιλιάς στην εκκολαπτόμενη Ηνωμένο Βασίλειο.
Στις 17 Μαΐου 1351/1932, του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ εξέδωσε διάταγμα ανακοινώνοντας την ενοποίηση του συστήματος Βασιλείου, καθορίζουν την Πέμπτη, 21 Μαΐου ημέρες για να ανακοινώσει ενοποιούνται με την επωνυμία “Σαουδική Αραβία”? όλα τα μέρη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας Vetohdt επίσημα Ημέρα 21-5 -1351 e / m 09/22/1932.
Επιτεύγματα κατά τη διάρκεια της βασιλείας του

Η ενοποίηση των περισσότερων από τα εδάφη της Αραβικής Χερσονήσου, με την ονομασία Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Η εμφάνιση του πρώτου υπουργείου εγκατεστημένος στο Βασίλειο της Σαουδικής Υπουργείο Εξωτερικών Αραβίας και της το 1349/1930. Ονομαζόταν η Γενική Διεύθυνση Εξωτερικών, και ο πρώτος γραμματέας του κράτους είναι ο Πρίγκιπας Faisal bin Abdul Aziz.
Η εμφάνιση του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία ιδρύθηκε την άνοιξη του δεύτερου έτους του 1365 6 Μάρ 1946 και ονομάστηκε από τον Οργανισμό Άμυνας πριν.
Η εμφάνιση του υπουργείου Εσωτερικών και διόρισε τον Πρίγκιπα Faisal bin Abdul Aziz το 1350 AH / 1931 υπουργός μ.Χ., όπως την ασφάλεια και των εσωτερικών υποθέσεων στο πλαίσιο των καθηκόντων του Γενικού Εισαγγελέα Σε 1370 H, που αντιστοιχούν σε 1950, ο εισαγγελέας μετατραπεί σε ολοκληρωμένη Υπουργείο Εσωτερικών
Η ίδρυση του Υπουργείου Οικονομικών και ονομαζόταν Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και ο διορισμός του Abdullah Bin Sulaiman Al-Χαμντάν, Υπουργός της
Σούρα Συμβουλίου της εμφάνισης του Βασιλείου έχει κατασκευαστεί από ένα πλήρους απασχόλησης των μελών της κατασκευής του βασιλικού διατάγματος αρ 37 με ημερομηνία 1.9.1346 H / 17.7.1927 m.
Κρατήστε τις πρώτες εκλογές στην κατάσταση που ήταν το έτος 1343 AH / 1924
Η ίδρυση του Υπουργείου Συγκοινωνιών στο 1372 AH / 1953.
Το πρώτο εμπορικό σύστημα για την εμφάνιση δικαστήριο στο 1350/1931.
Το πρώτο σύστημα για τις τράπεζες εμφανίστηκε το 1347 AH / 1928.
Το πρώτο σύστημα για τη διαχείριση του Χατζ στη Σαουδική εμφάνιση εκδοθεί το 1346 AH.
Η εμφάνιση του πρώτου συστήματος των δρόμων και των κτιρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1360.
Το πρώτο σύστημα για βιομηχανική και εμπορική θάλαμο στην Τζέντα εμφάνιση το 1365.
Το πρώτο σύστημα για κινητά τηλέφωνα στην εμφάνιση του Ηνωμένου Βασιλείου στο 1356 AH.
Η ίδρυση του πρώτου συστήματος να ενοποιήσει τις σφραγίδες στο 1369.
Για την ίδρυση του πρώτου συστήματος της αστραπής κατά το έτος 1356 AH.
Την ίδρυση του πρώτου συστήματος του ασθενοφόρου φιλανθρωπίας Εταιρείας το 1354 AH.
Για την ίδρυση του πρώτου συστήματος των νοσοκομείων στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1354 AH.
Καθιερώστε την πρώτη Αστυνομική Διεύθυνση στη Μέκκα το 1343 AH.
Το πρώτο εργοστάσιο πάγου στο Βασίλειο της ίδρυσης εκδόθηκαν το 1338 AH.
Η ίδρυση του πρώτου Σαουδικής αποστολή να μελετήσει την ασφάλεια 1370 e.
Η πρώτη αποστολή της Σαουδικής πετρελαίου στον κόσμο κατά το έτος 1358 AH / 1939 μ.Χ. και ότι το λιμάνι του Ras Tanura στην άνευ τάσεων, το οποίο εγκαινιάστηκε από το πεδίο Βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ.
Η εμφάνιση του πρώτου βασιλικού διατάγματος.
Η εμφάνιση του πρώτου βασιλικού διατάγματος ραδιόφωνο ήταν ο αριθμός του 7/3/16/3996 με ημερομηνία 23/09/1368 AH (1949 μ.Χ.), όπου θέση του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ στο γιο του και τον αναπληρωτή του ήταν στην Hejaz Πρίγκιπα Faisal εποπτεύει το ραδιόφωνο.
Η ίδρυση του Τμήματος Γεωργίας το 1361 AH / 1942.
Η ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας Νομισματική Οργανισμός ιδρύθηκε με βασιλικό διατάγματα και 30/14/1/1046 Νο 1047 που εκδόθηκε στις 25 Rajab 1370 AH 20η Απριλίου 1951 m και άνοιξε την έδρα της στην πόλη της Τζέντα στις 14 Muharram 1372 AH / 4, Οκτώβρη του 1952 m.
Η ίδρυση της Saudi Arabian Airlines, η οποία ονομάστηκε έτσι από την ημέρα της κλήσης. Η οποία έγινε γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του πενήντα Saudi Arabian Airlines.
Προήλθε την ιδέα της σιδηροδρομικής το 1367 και Anthih του το 1371 ε συνδέουν Ριάντ Dammam.
Rafha ίδρυση της επαρχίας κατά το έτος 1370 AH.
Ίδρυση της πρώτης διοίκησης στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναλάβει τη φροντίδα του νεαρού.
Η καθιέρωση της δημόσιας Διεύθυνσης Χατζ στο 1365 AH / 1946.
Η ετυμηγορία ανακοινώθηκε, ένα βασιλικό καθεστώς στο 1351/1932.
Παράδοση του διαδόχου για πρώτη φορά του πρίγκιπα Σαούντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ.
Μεταφέρετε τον τίτλο του Σουλτάνου του Hijaz και βρίσκουμε το 1345 AH / 1926 στο βασιλιά της Hejaz και Najd.
Η σύσταση του Συμβουλίου των Υπουργών το 1372 AH / 1953, καθώς και το διορισμό του πρίγκιπα Σαούντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ο πρόεδρος.
Γεωτρήσεις το πρώτο πεδίο πετρελαίου το 1359 AH / 1940 m κοντά στο Νταχράν.
Πρίγκιπας Saud bin Abdul Aziz, ο διορισμός ενός αναπληρωτή του βασιλιά στις κεντρικές και ανατολικές περιοχές και ο Πρίγκιπας Faisal bin Abdul Aziz, αναπληρωτή του βασιλιά στο Hijaz.
Αρκετές τζαμιά στο Ριάντ και το άνοιγμα πολλών κολέγια στην Abha.
Ένα άλλο επίτευγμα του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, είναι ότι ο βασιλιάς προεδρεύει της συνόδου Σούρα Συμβούλιο ήταν η συνάντηση που ονομάζεται συνάντηση του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, γιατί είναι η τελευταία συνεδρίαση υπό την προεδρία στη ζωή του.
Πολέμους.
η θέση του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου

Πολιτικά προς την πλευρά των Συμμάχων, αλλά από τη στρατιωτική άποψη ο ίδιος δεν προέβη σε καμία ενέργεια ή να λάβουν μέρος σε κάθε μάχη, εκτός αν χύσει Ι Πάνω απ ‘όλα κυρίως ως προς όφελός του.
Βρετανία υπήρξε καθ ‘όλη την περίοδο πριν από τον πόλεμο για να αποφεύγουν να εμπλέκονται σε κάθε είδους σχέση μαζί του και να σταθεί μια αρνητική στάση απέναντι ό, τι εμφανίζεται κατ’ επανάληψη για να βρουν κάποιο είδος της σχέσης που τον σώζει ένα κομμάτι μιας ισορροπίας με σταθερή οθωμανική πίεση εναντίον του, εάν η μετά τον πόλεμο επιταχυνθεί η πρόσβαση σε αυτόν και οδήγησε στις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της Συνθήκης Darren γνωστή ως συνθήκη στις 18 Safar 1334 AH / 26, Δεκ, 1915 AD. Βασιλιάς Abdul Aziz προκατειλημμένη και θεωρούνται, μαζί με τη Βρετανία και τους συμμάχους της κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και των συμμάχων της.
Μάχες κατά τη διάρκεια της ενοποίησης του Βασιλείου

Η μάχη ετών (Hijri) Έτος (AD) το άλλο μέρος
Μάχη άνοιγμα Ριάντ 1319 e = 1902 οι δυνάμεις του γιου Ajlan
Μάχη Dalam = 1320 e 1902 Αμπντούλ Αζίζ δυνάμεις κουρασμένος Rasheed
Μάχη της bekeriyah 1322 e 1904 Αμπντούλ Αζίζ δυνάμεις κουρασμένος Rasheed
Μάχη της shinanah 1322 e 1904 Αμπντούλ Αζίζ δυνάμεις κουρασμένος Rasheed
νηπιαγωγείο μάχη Muhanna 1324 1906 Αμπντούλ Αζίζ δυνάμεις κουρασμένος Rasheed
τερματικό μάχη 1325 AH 1907 στρατεύματα Hamoud Σουλτάνου Ρασίντ και ο Mohammed bin Abdullah Al-Muhanna και Faisal bin Sultan Duweish
Μάχη Abe Κεχρί 1329 e 1911 Afas bin όψη και απατεώνων οι δυνάμεις Aldat από Alroukh της Otaiba
Μάχη Ahsa 1331 e 1912 τουρκική φρουρά παλάτι Κουτ
pod μάχη 1333 e 1915 τα στρατεύματα Σαούντ αλ-Αζίζ αλ-Ρασίντ
Μάχη Kinsan 1333 e 1915 Ορλάντο Μπλουμ Αρχεία δυνάμεις
Γεύμα λιμνούλα 1336 1918 e φυλή δυνάμεις μαύρισμα Electric Company
εδάφους μάχη 1337 1919 e-Σαρίφ αναγκάζει Abdullah Ι της Ιορδανίας
Μάχη Hgela 1338 e 1920 Χασάν Μπιν Ayed δυνάμεις
Μάχη Harmalah 1339 e 1921 Χασάν Μπιν Ayed δυνάμεις
Μάχη της sabilla 1347 e 1929 Αδελφότητα δυνάμεων υπό την ηγεσία και Duweish Faisal Bin Sultan Bejad
Μάχη του Jabal Shammar 1348 e 1929, υπό την ηγεσία του δυνάμεις Αμπντούλ Αζίζ μπιν Faisal bin Sultan Duweish Αδελφότητα
Μάχη Jazan 1351 1932 Χασάν Idrissi δυνάμεις

οι σχέσεις ΗΠΑ

Τον Φεβρουάριο του 1950 σε ένα μικρό και μυστική αποστολή, έστειλε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία αίτημα προς το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, για να βοηθήσει Ιμπν Σαούντ για τη θεραπεία της χρόνιας αρθρίτιδας και υπέστη εξουθενωτικές τραυματισμούς. Επρόκειτο να Βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, ο οποίος ήταν γνωστός στη Δύση απλά ως Ιμπν Σαούντ. Και προκαλώντας τον πόνο ποδιών και το οίδημα που προκαλείται από αρθρίτιδα να περιορίσει σημαντικά την κίνησή του και τον έκανε να χρησιμοποιήσετε ένα αναπηρικό καροτσάκι, και όταν είδε τους Αμερικανούς, που ονομάζεται ένας από αυτούς, όταν “κινούταν οι γύρω του να ακούσουν τα οστά του τρίζει».
Το αίτημα αυτό ήρθε σε μια εποχή που οι σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας χαρακτηρίζεται από αναταραχή. Ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες μισθώσεις Αεροδρόμιο Νταχράν, αλλά ένας μεγάλος αριθμός των Σαουδάραβες, υπό την ηγεσία του κλήρου, ήταν συντηρητικός και θα απορρίψει οποιαδήποτε αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη χώρα τους. Ο Βασιλιάς Abdul Aziz Al Saud η ίδια εξακολουθεί να είναι επιφυλακτική σχετικά με την αναγνώριση της Αμερικής του κράτους του Ισραήλ. Υπήρξαν διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη σχετικά με το πώς να διαιρέσει τα κέρδη της εταιρείας πετρελαίου Aramco που εμπλέκονται στην ιδιοκτησία της Σαουδικής Αραβίας και των αμερικανικών εταιρειών.
Αν και Αύγουστο Saud υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση απέρριψε την αγωγή που είχε λάβει, τον διευκόλυνε κάποιο πόνο, τόσο πολύ που άρχισε να ανακτήσει κάποιες από τις ευθύνες στη διαχείριση των υποθέσεων της χώρας στο παρελθόν έχει ανατεθεί στο γιο του, και άρχισε να παραιτηθεί σε μια αναπηρική καρέκλα, το οποίο χρησιμοποιείται συνεχώς, περιοδεύει πολύ άνετα και τα γόνατα εντελώς Mstqimitan.
Βασιλιάς Abdul Aziz στήριξη των εθνικών και των αραβικών θεμάτων

Σταματήστε Πρίγκιπα Rashed Al Khuzai σαφώς και έντονα με τον ιδρυτή, οι προσπάθειες του βασιλιά Αμπντούλ-Αζίζ Αλ Σαούντ να ενοποιήσει την Αραβική Χερσόνησο κάτω από το όνομα της Σαουδικής Αραβίας και καθαριστεί από την αποικιοκρατία και τον Σιωνισμό και Ελευθεροτεκτονισμός πελάτες και ως αποτέλεσμα ήταν να τον Βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ άριστη σχέσεις, ειδικά με τον Εμίρη, Sheikh Rashid al-Khuzai, ένα αραβικό πρίγκιπας και ο ηγέτης είναι ιδρυτικό πολλών εθνικιστικών κινημάτων στις αραβικές και τον ισλαμικό κόσμο, γνωστός Bmnahith βρετανικής εντολής στην Ανατολή και τη στήριξη του παλαιστινιακού και του Λιβυκού επανάσταση, επίσης, γνωστή για την αντίθεσή του σε ανοιχτά επαναστατήσει ενάντια στην ιορδανική μοναρχία από την άφιξη της οικογένειας Σαρίφ Χουσεΐν μπιν Αλί και ο βασιλιάς Abdullah Ι της Εμιράτο του Υπεριορδανία που κατέβηκε Πρίγκιπα Ρασίντ αλ-Khuzai της ιορδανικής Alfrehat φυλής που κυβέρνησε μια μεγάλη περιοχή του Levant, συμπεριλαμβανομένων ορισμένα μέρη της Παλαιστίνης και φυσικά περίοδο Ιορδανίας της οθωμανικής κυριαρχίας, πριν από την άφιξη της οικογένειας Σαρίφ Χουσεΐν μπιν Αλί Χασεμί της Ιορδανίας κατά το χρόνο οδηγήθηκε από τη στιγμή Πρίγκιπα Rashed Al Khuzai Amir Snjqah Ajloun όπως ονομάστηκε, όπου ο κανόνας του πρίγκιπα Rashed Al Khuzai περιοχή του Εμιράτου του Υπεριορδανία, εκτός από τα μέρη της Παλαιστίνης κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, και ο βασιλιάς Abdul Aziz Al Saud υποστηρίξει την αγωνίζονται Πρίγκιπα Rashed Al Khuzai άμεση και ισχυρή υποστήριξη από το αγκάλιασμα του και να του δώσει προστασία του την οικογένεια και τους οπαδούς του Γερουσία και φιλοξένησε για αρκετά χρόνια από το 1937, και έχει γίνει πρίγκιπας Rashed Al Khuzai και η οικογένειά του και οι πρεσβύτεροι και οι ηγέτες πιστοί σε αυτόν εκείνη τη στιγμή οι πολιτικοί πρόσφυγες στο King Abdul Aziz bin Abdul Rahman bin Faisal Al Saud, βασιλιάς της Σαουδική Αραβία πυρετός και η νέα ενωμένη και ήρθε μνημείο άμεσα με την επανάσταση Mujahid Sheikh Ιζ αλ-Ντιν αλ-Κασάμ στην Παλαιστίνη το 1935.
Ο θάνατός του

Βασιλιάς Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, πέθανε από το παλάτι του στην επαρχία Ταΐφ της περιοχής της Μέκκας στο χρόνο: 4:36. Δευτέρα 1373H \ 9 Νοεμ 1953 m. Μετά την ετυμηγορία κράτησε πενήντα δύο χρόνια και έφτασε στην ηλικία των 77 Snh.ather καρδιακή προσβολή μετά που πάσχουν από σκλήρυνση της αρτηριακής νόσου [26], και η ειρήνη είναι επάνω σε τον Hawiye [3] και, στη συνέχεια, το σώμα του μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο Ταΐφ στο Ριάντ, το παλιό αεροδρόμιο, όπου το σώμα του μεταφέρθηκε στην προσευχή Eid στο Ριάντ, όπως εκτελούνται από τους Dead προσευχές και πάλι μετά Maghrib προσευχή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Al Oud νεκροταφείο.

Σουβενίρ φωτογραφία κουτί Palace στη Σαουδική πρωτεύουσα Ριάντ στη μέση του μήνα Απρίλη του 1948 m- μήνα εξέφρασε την ικανοποίησή του έτους 1367 AH αρχείο Δελτίο της Παγκόσμιας Γεωγραφίας

κληρονομούν κρίση

Βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ, ο πατέρας όλων των βασιλέων της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίοι είναι διάδοχοι από το 1953, από τον Βασιλιά Σαούντ και ο βασιλιάς Φαϊζάλ και King Khalid και ο βασιλιάς Φαχντ και τον βασιλιά Αμπντάλα και στη συνέχεια ο βασιλιάς Salman. Ενώ υπηρετούσε ως διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Nayef bin Abdulaziz Al Saud και τη θέση της εντολής του διαδόχου, πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ-Σαούντ, έναν εγγονό του βασιλιά Abdulaziz. Το άρθρο ΙΙ του βασικού νόμου του αριθμού (Α / 90), ότι η κατακύρωση περιορίζεται στους γιους του ιδρυτή του βασιλιά Αμπντούλ Αζίζ μπιν Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Faisal Al-Saud, και τα παιδιά των παιδιών, και ότι η επιλογή της ισχυρότερου από αυτούς για να την κρίνει συνιστώντας μέλη του κυβερνώντος οικογένειας ευπρέπεια συμβούλιο του στη διακυβέρνηση.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات

التعليقات

 1. whoah this weblog is great i really like studying your articles.
  Keep up the great work! You understand, lots of individuals are searching around for this information, you can aid them greatly.

 2. Hello1Bing1Bing1BinHello
  Hello1Bing1Bing1BinHelloSORYMEPLS
  A person essentially lend a hand to make seriously articles I’d state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the research you made to make this particular publish extraordinary. Great activity!

 3. buy cialis says:

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in actual fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you turn into experience, would you mind updating your blog with extra particulars? It is extremely helpful for me. Massive thumb up for this weblog submit!

 4. Woԝ, marvelous blog layout! How long have you been bⅼogging foг?
  yⲟu make blogging look easy. The overall look of your site is mɑgnificent, let alone
  the content!

  Feel free to visit my ѡeb-site; seje fߋldeknive (https://www.schweizerknive.dk)


Flag Counter