Η επέκταση του Τζαμί του Προφήτη

 

Η πόλη της Medina είναι σήμερα η μεγαλύτερη διεύρυνση στην ιστορία της Τζαμί του Προφήτη από την ίδρυσή της. Αυτή η επέκταση θα προσθέσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του υφιστάμενου χώρου του τεμένους, και την κατασκευή εργασίες για την επέκταση αυτή, συνοδευόμενη από τα άλλα γιγαντιαία έργα στη Μεδίνα, όπου κατέχει το Υπουργείο Οικονομικών της Σαουδικής συνεχίσει μηχανικής και οικονομικές μελέτες για την επέκταση του Τζαμί του Προφήτη, και τα έργα που συνδέονται με αυτό. Εκτός από την αντιμετώπιση των ταξινομητές για την υλοποίηση των έργων αυτών, καθώς και την ανάθεση των προσφορών τους.
Μηχανικός Ιμπραήμ Trerè είναι ο διευθυντής των έργων στο Υπουργείο Οικονομικών, εξήγησε στην Αραβική ότι «σημαντική επέκταση του έργου Τζαμί του Προφήτη μπορεί να σχετίζεται με διάφορα σχέδια και τα στοιχεία που σχετίζονται με τους άμεσα και έμμεσα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης της κεντρικής περιοχής, καθώς και το σχέδιο της εταιρείας Dar al-Hijrah, το οποίο αποτελείται από 100 πύργους διοικητικών και φιλοξενία, και ορισμένες υπηρεσίες, καθώς και το έργο χρονιά μονοπάτι, το οποίο θα συνδέει τζαμί και Quba τζαμί του Προφήτη. ”
έτους μονοπάτι του έργου
Το σχέδιο εγκρίθηκε πρόσφατα από το Θεματοφύλακα των Δύο Ιερά Τζαμιά, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη της Μεδίνα και εργάζεται τώρα για να αρχίσετε να αναπτύξουν τις προκαταρκτικές μελέτες για τον ίδιο. Έχει ως στόχο να αναβιώσει την Sunnah του Προφήτη του Αλλάχ αυτόν και την οικογένειά του και να τον ευλογεί με τα πόδια μεταξύ Τζαμί του Προφήτη και Quba Τζαμί.
Το έργο, το οποίο θα συνδέσει τα δύο τζαμιά, που εκτείνεται τρία χιλιόμετρα σε μήκος και πλάτος 300 μέτρα. Τεντώνει για τα κτίρια των υπηρεσιών δρόμο, εμπορικών και οικιστικών, και να λαμβάνονται υπόψη κατά το σχεδιασμό της πολιτικής Tairaz, θα φτάσει στη βόρεια περιοχή της Quba Τζαμί, τη νότια περιοχή της Τζαμί του Προφήτη.
Το Υπουργείο Οικονομικών έχει αρχίσει την καταγραφή των ακινήτων που θα ταιριάζει στην πορεία του έτους έργου, όπου περιορίστηκε σε 840 ακίνητα, μια έκταση 929.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το υπουργείο εκτιμά ότι το ακίνητο που απαλλοτριώθηκε να επισκεφθεί το έτος αποτιμάται σε περίπου δέκα δισεκατομμύρια Riyals, και αναμένεται να ξεκινήσει η εκκένωση από αυτά τα σπίτια έναρξη του νέου ισλαμικού έτους.
Aini προγραμματιστεί
Έχει αναπτυχθεί από το Υπουργείο Οικονομικών σχεδίαζε και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, συνδέοντας, και την πλακόστρωση των δρόμων, προκειμένου να αντισταθμίσει τις απαλλοτριώθηκε ιδιοκτήτες ακινήτων, περισσότερο από την προγραμματισμένη έκταση 18 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, καθώς και τον αριθμό των τεμαχίων των οποίων περισσότερα από 15.000 κομμάτια. Η μελέτη βρίσκεται στο στάδιο της συνδέεται με το σχεδιαζόμενο δίκτυο του μετρό στην πόλη της Μεδίνα, και που συνδέονται με το Τζαμί του Προφήτη.
Η επέκταση του Τζαμί του Προφήτη
Πάνω από το τζαμί στην ιστορία της, μια σειρά από επεκτάσεις, η αρχή της εποχής του Χαλίφη, η Umayyad Συμφώνου, μέσω του Συμφώνου των Αββασιδών και την Οθωμανική περίοδο. Μέλος Αραβία, και έχει δει μια σημαντική επέκταση του τζαμιού κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Φαχντ μπιν Αμπντούλ Αζίζ, πριν από τον Βασιλιά Αμπντουλάχ ανακοινώνει την επέκταση είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του τζαμιού, το οποίο είναι η επέκταση του βασιλιά Salman συνεχώς εργάζονται. Η επέκταση αυτή θα αυξήσει τη χωρητικότητα του τζαμιού στο ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες προσκυνητές.
Ήταν Μαρτίου πριν από την έναρξη του παρελθόντος μπορεί να είναι η πρώτη φάση της επέκτασης της Σαουδικής Αραβίας για την Τζαμί της τρίτης Προφήτη. Διακόσιες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, όπου τα αγωνιστικά ενάντια περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους και μηχανικούς χρόνο για να ολοκληρώσει τα έργα επέκτασης και φιγούρες που έχει καταγραφεί από την έναρξη της επιχείρησης μέχρι σήμερα 33 εκατομμύρια αθροιστική ώρες εργασίας έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Εξήγησε Δρ Khalid ως Διευθυντής περίπτωση έργων στο τεχνικό έργο Dar es “αποτελείται από μια επέκταση κτιρίου, η πρώτη φάση της ανατολικής πλευράς, και ένα παρόμοιο κτίριο από τη δυτική πλευρά, και το μέλλον της βόρειας πλευράς, που διαχωρίζει την επέκταση και οι δομικές που βασίζεται αρένες παραπλανητική διασυνδέσεις, καθώς και γέφυρες σύνδεσμο Λίστα παλιό τζαμί με την επέκταση “.

Ο βασιλιάς Σαλμάν εξαρτάται σχέδια επέκτασης της Τζαμί του Προφήτη στη Μεδίνα

Θεματοφύλακας των δύο Ιερά Τζαμιά βασιλιά Salman bin Abdulaziz – και ο Θεός ευλογεί τον -mads Τετάρτη 14/09/1436 H, η υποδοχή της ομάδας του Υπουργείου Οικονομικών με επικεφαλής τον Υπουργό Οικονομικών Επόπτης Βοηθός Γενικός στην επέκταση του Προφήτη Τζαμί Καθηγητής / Mohammed περισσότερο και να μοιραστούν κάποια από τα μέλη της επιτροπής εποπτείας του έργου, μηχανικοί, επόπτες το υπουργείο έργα Μεδίνα. το παρακολούθησαν την υποδοχή, Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας του Πρίγκιπα του Mohammed bin Nayef, διάδοχος του θρόνου, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών και του Βασιλικής Υψηλότητας του Πρίγκιπα Faisal bin Salman, Διοικητής της Medina, και την εξοχότητά του Σέιχ Δρ Abdul Rahman Al-Sudais γενική πρόεδρος του το Μεγάλο τζαμί και το τζαμί του προφήτη

Ρίξτε μια ματιά – ο Θεός να τον προστατεύσουν – για τις προσφορές και cut-outs των έργων που υλοποιούνται από το Υπουργείο Medina στο μεγάλο έργο επέκτασης για Τζαμί του Προφήτη και συναφή είδη, και συγκεκριμένα:
1 – Stereo αναθεωρημένο σχέδιο για την επέκταση του Τζαμί του Προφήτη.
2 – Stereo έτος του σχεδίου μονοπάτι.
3 – περιβάλλουν την αποκατάσταση και επέκταση του έργου τζαμί Quba.
4 – Stereo έργο Dar al-Hijrah.
5 – Στερεοφωνικό σύστημα υπουργείο για να αντισταθμίσει το είδος του έργου.
6 – γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο του βασιλιά Salman.
7 – Εμφανίζει το γενικό περίγραμμα αναπτυξιακή Κεντρική Νέο Χώρο της πόλης του Medina.

Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά, έχει υιοθετήσει ένα αναθεωρημένο σχέδιο για την επέκταση του Τζαμί του Προφήτη, που περιλαμβάνει την κατασκευή της πρώτης φάσης στην ανατολική πλευρά και τη δεύτερη φάση στη δυτική πλευρά με την επέκταση της πρώτης γραμμής και την αναβολή του τρίτου σταδίου στη βόρεια πλευρά μέχρι την ετοιμότητα των οικιστικών πύργους εναλλακτική λύση για να φιλοξενήσει τον πληθυσμό σε αυτό το στάδιο, σύμφωνα όπως φαίνεται και από τα συνημμένα σχέδια .
Ενέκρινε επίσης – ο Θεός να τον προστατεύσουν – το έτος του έργου διαδρομή και το έργο εκ νέου τη δημιουργία και την επέκταση του Quba Τζαμί, και ο Θεός τον ευλογεί και υποστήριξε τη συνέχιση του Dar al-Hijrah και το περίγραμμα των σχεδίων του υπουργείου για την αποζημίωση σε είδος και Σαλμάν βασιλιά Κέντρο για συνέδρια και προγραμματισμένη αναπτυξιακή χρονιά για τη νέα κεντρική περιοχή.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter