Η τρίτη επέκταση της Χαράμ στη Μέκκα

 
Εγκαινιάστηκε από τον Θεματοφύλακα των δύο Ιερά Τζαμιά βασιλιά Σαλμάν, ο Θεός να προστατεύσει τον πέντε έργα στο πλαίσιο του τρίτου Σαουδική επέκταση του το Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης, πλατείες, σήραγγες και στα κτίρια κτίριο, το πρώτο περιφερειακό δρόμο. Εκείνος ενημέρωσε τον Θεματοφύλακα των Δύο Ιερά Τζαμιά, κατά το πρότυπο του συνόλου του έργου επέκτασης του το Μεγάλο Τζαμί, και τις φωτογραφίες που περιέχουν στοιχεία και τα συστατικά του έργου επέκτασης, ακούγοντας την εξήγηση γι ‘αυτούς.

Γενικός Πρόεδρος του το Μεγάλο Τζαμί και το Τζαμί του Προφήτη και έριξε Δρ Σέιχ Abdulrahman Μπιν Abdulaziz Al-Sudais λέξη άρει το βαθύτατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεματοφύλακα των δύο Ιεράς για την προσφορά του Δύο από Jalil φροντίδα και υψηλής φροντίδας, προσεύχεται στο Θεό για να το κάνει στην ισορροπία των καλών έργων.

Περιέγραψε το άνοιγμα αυτού του ιστορικού επέκταση ως ισλαμικό κατάλληλη κόλλα, ιστορικά Balija και νύχτα, και μια καλή αγκαλιάζει ευλογία στο cast Διδύμους, μαλακώνουν υποσημειώσεις, και πρωταγωνίστησε Braiha και Ouachiha, επένδυση ατμόσφαιρα της πίστης, hubs τιμήσει Tzvha, προς τιμήν του τόπου και του τόπου, του χρόνου και περίσταση.
Sudais είπε: «Αυτό το ιστορικό επέκτασης περιλαμβάνει συνολικά θέσεις για το σύνολο του έργου είναι 000. 470. 1 τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει το Μεγάλο Τζαμί σε περισσότερους από 000,850. 1 στον ορό, αυτόματες πύλες και του έργου που διαχειρίζεται η ιδιωτική έλεγχο του έργου μετά από συνολικά 78 πόρτες Μπάμπα Δωμάτια

Είπε: «Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά έχει Athvtm ισλαμικό έθνος στην Ανατολή και τη Δύση σοφές αποφάσεις και μεγάλα έργα, έρχεται στο προσκήνιο και την κορυφή Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα και την επέκταση Τζαμί του Προφήτη.

Επεσήμανε ότι το έργο περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ηχητικών συστημάτων, με συνολικά 4524 ακουστικά ακουστικά, καθώς και σύστημα ελέγχου πυρός ακτίνες του συνολικού αριθμού των δοκών σύστημα προειδοποίησης με μια φωτογραφική μηχανή για το σύνολο του 6635 τα συστήματα κτιρίου και υγιεινής ως κεντρικό αναρρόφησης σκόνης.

Εξήγησε ότι το κτίριο περιέχει επίσης τα κοινωνικά στρώματα ΖαμΖαμ νερού σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρύου νερού Zamzam με συνολικό αριθμό των κοινωνικά στρώματα ΖαμΖαμ 2528 κόλπο, παρέχουν ειδικές υπηρεσίες και χώρους προσευχής διαφορετικούς ρόλους και διάφορα υψόμετρα να έρθει παράλληλα με την αύξηση του αριθμού των προσκυνητών και επισκεπτών που Ciodon αυτό το ιστορικό έργο, το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης για πάντα. Ο υπουργός τόνισε ότι το ιστορικό αυτό επίτευγμα θα έχει θετικό αντίκτυπο της ηγεσίας στην ανάδειξη της πολιτιστικής ρόλο αυτής ευλογημένη χώρα και την απόδοση των Δύο Ιερά Τζαμιά, στην επιστολή τους της Ισλαμικής μεγάλο αγαθό εξάπλωση, την ασφάλεια και τη μετριοπάθεια, την ειρήνη και την αγάπη.

Ο Υπουργός Οικονομικών Δρ Ibrahim bin Abdulaziz Al-Assaf, συγχαρητήρια στον Θεματοφύλακα των δύο Αγίας και όλων των μουσουλμάνων σε αυτή την ιστορική ευκαιρία στην οποία εγκαινιάζει μεγαλύτερη επέκταση του το Μεγάλο Τζαμί, επισημαίνοντας ότι το άνοιγμα της Σαουδικής επέκταση, η τρίτη έρχεται επέκταση των προηγούμενων ιστορικών επεκτάσεις που ξεκίνησε με διάταξη της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά ιδρυτής Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του, και ολοκληρώθηκε από την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά Σαούντ αλ-Φαϊζάλ, τότε η επέκταση των ανατολικών ναυπηγείων που έλαβαν χώρα κατά τη βασιλεία του βασιλιά Khaled, στη συνέχεια, την επέκταση του τζαμιού από τη δυτική πλευρά, η οποία έχει κατά τη βασιλεία του βασιλιά Φαχντ, και στη συνέχεια, αναπτύξτε την προσπάθεια που ξεκίνησε κατά τη βασιλεία του βασιλιά Αμπντουλάχ, τότε αυτό σημαντική επέκταση διέταξε ο βασιλιάς Αμπντάλα, και ολοκληρώθηκε στα χρόνια της βασιλείας Θεματοφύλακας της Ιεράς Δύο Τζαμιά βασιλιά Σαλμάν μπιν Abdulaziz.

Al-Assaf, δήλωσε ότι η συνολική έργο για την επέκταση της Σαουδικής grand τρίτο του το Μεγάλο Τζαμί περιέχει τα κύρια συστατικά, δηλαδή: την οικοδόμηση της κύριας επέκταση του το Μεγάλο Τζαμί και την επέκταση της προσπάθειας, ο οποίος στο παρελθόν επέκταση τελικά Εξωτερικών πλατείες, γέφυρες και αναβαθμίδες άνοιξε την ένωση στις κεντρικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες της σήραγγας και των κτιρίων της ασφάλειας, νοσοκομείο, σήραγγες των πεζών και των σταθμών διέλευσης και γέφυρες που οδηγούν στην πανεπιστημιούπολη και η πρώτη περιφερειακή οδό γύρω από το Μεγάλο τζαμί και το χώρο των υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεξαμενές νερού και αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. Πρόσθεσε ότι ο Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά εγκαινιάσει σε αυτό το ευλογημένο βράδυ πέντε βασικά έργα, και συγκεκριμένα: κεντρικό κτίριο και επέκταση πλατείες του έργου του έργου και πεζών έργων σήραγγες και το σχέδιο σταθμό κεντρική υπηρεσία στην πανεπιστημιούπολη και το πρώτο σχέδιο της περιφερειακής οδού.

Τόνισε ότι όλοι οι αριθμοί και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν το μέγεθος της ολοκλήρωσης, η οποία αποσκοπεί τελικά στην άνεση και την ηρεμία Taivin και μερικές φορές αντικρουόμενες, και το εκκλησίασμα, σημειώνοντας ότι η επέκταση του Προέδρου του έργου κτίριο αποτελείται από έξι ορόφους της προσευχής και 680 ηλεκτρικών κυλιόμενες σκάλες και 24 ανελκυστήρες για άτομα με ειδικές ανάγκες και 21.000 τουαλέτες και Moadi.

Μετά από αυτό Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά, πιέζοντας την έναρξη της επέκτασης του το Μεγάλο Τζαμί, το οποίο περιλαμβάνει μια σημαντική πύλη αποτελείται από τρία τμήματα κάθε τμήμα του Derftin και καθένας από αυτούς 18 τόνων κατάφερε με ένα κουμπί τηλεχειριστήριο κτίριο ελέγχου και πραγματοποιήθηκε η επέκταση, η οποία κτίριο αποτελείται από τρεις ορόφους σε μια επίπεδη κτίριο του 000 . 320 m2, φιλοξενεί 300 χιλιάδες προσκυνητές, εγκαινιάστηκε επίσης ο Θεός να σώσει αρένες επέκτασης, η οποία έχει Mstahha 175.000 μ2 και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 000. 330 στον ορό. Και εγκαινιάστηκε ο Θεός την προστασία των πεζών, η οποία περιλαμβάνει πέντε σήραγγες για τους πεζούς στις μεταδόσεις από την πανεπιστημιούπολη στην περιοχή Προσκύνημα και Jarwal των δαπανών που διατίθενται τέσσερις από αυτούς για τους επισκέπτες μεταφέρουν το Σώμα του Θεού με κατανέμονται πέμπτο κομμάτια έκτακτης ανάγκης και ασφάλειας, με συνολικό μήκος αυτών των σηράγγων είναι περίπου 5300 m, εκτός από την πολύπλοκη κεντρικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας οι εφεδρικές γεννήτριες και την ψύξη του νερού και των αποβλήτων δεξαμενή συλλογής και αντλίες νερού, πυρόσβεσης, και το πρώτο σχέδιο της περιφερειακής οδού, η οποία βρίσκεται εντός της κεντρικής περιοχής και Eetmd 4.600 μέτρα μήκος και περιλαμβάνει γέφυρες και σήραγγες για μεταδόσεις από την κεντρική περιοχή προς τα έξω με τρεις λωρίδες σε κάθε κατεύθυνση.

.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter