(العربية) الأوسمة والجوائز

Onderscheidingen en prijzen ontvangen door

* En de Koning Abdulaziz Sash van de eerste laag.

* Sam duizend jaar na de oprichting van de stad Parijs -vrence 1985 = hij imiteerde de medaille van president Jacques Chirac in Parijs.

* Sam intellectuele efficiëntie -amor 1989 = geïmiteerd medaille van koning Hassan II in Casablanca.

* Medaille van Bosnië en Herzegovina Golden -sraevo = steun en inspanningen voor de Bevrijding van Bosnië en Herzegovina.

* Aangesloten de Bosnische islamitische aanbesteding van de eerste klasse-Sarajevo januari 2010 m = erkenning voor zijn inspanningen ter ondersteuning van de islam en moslims in Bosnië en Herzegovina.

* De Orde van de Ster van Jeruzalem in 1998 uit de late Palestijnse president Yasser Arafat = erkenning van de uitzonderlijke werk toont de moed en opoffering in dienst van het Palestijnse volk.

* Sam Sktona Filippijnen 1999, de hoogste onderscheiding van de Republiek van de Filipijnen in de erkenning van actieve deelname aan humanitaire activiteiten en steun aan goede doelen en zijn inspanningen om het concept van de islamitische cultuur te bevorderen en te verbeteren voor zijn bijdrage en voor het nummer van de vele malen dat de Filippijnse arbeiders in het Koninkrijk en zijn vriendschap naar de Filippijnen geholpen.

* Senegal grootste medaille juli 1999 m de hoogste onderscheiding van de Republiek Senegal. En imiteerde de medaille Senegalese president Abdou Diouf tijdens zijn bezoek aan Senegal.

** Sam Jemenitische eenheid Aden nul in 1422 mei 2001 m geïmiteerd medaille voormalige Jemenitische president Ali Abdullah Saleh tijdens zijn bezoek aan Jemen.

* Gehandicapte kinderen’s Association Award voor humanitaire dienst in het koninkrijk. Riyadh

* Bahrein Award voor humanitaire werk van de Samenwerkingsraad van de Golf in 1429 Kljugi.cefr februari 2008 m

* Special Olympics International Award voor Mntqhalcherq-Oosten en Noord-Afrika Muharram 1431 in december 2009 voor zijn inspanningen in het dienen van mensen met een handicap in het Koninkrijk en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van arbeidsongeschiktheid aan te moedigen.

* VN schild om de effecten van armoede in de wereld te verminderen.

* Eredoctoraat of Arts Mekka 21 de eerste maand van het voorjaar van 1429 29 maart 2008 m van het Umm Al Qura University in de erkenning en dankbaarheid voor zijn rol in de grote literatuur.

* Eredoctoraat van de Universiteit van Milia Islamia in Delhi, India, 29 Rabi 1431 14 april 2010 m, als erkenning voor zijn humanitaire inspanningen en filantropische inzet voor onderwijs en excellence te ondersteunen is erkend als een globale staat, tijdens zijn officieel bezoek aan India.

* Fellowship Baden-Powell Scout Zweden nul in 1429 AD in februari 2008 door Zijne Majesteit de Koning van Zweden Carl XVI Gustaf.

* Medal “was” Duitsland 19/06/1431 AH 05/02/2010 M. hem verleend van de “Academy Berlin Brandenburg Sciences ‘als erkenning voor zijn bijdragen op het gebied van de wetenschap, tijdens zijn officiële bezoek aan Duitsland.

* Eredoctoraat in de geschiedenis van de Saoedische staat 24 tweede voorjaar van het jaar 1432 29 maart 2011 m) van de Islamitische Universiteit van Medina, vanwege zijn inspanningen en uitstaande offertes in het behoud van de Saoedische geschiedenis en bewaken andere plaats op verschillende gebieden.

* Orde van de Arabische Parlement (eerste klasse) 2015/05/17 van de Arabische Parlement in Damascus, als erkenning voor zijn moed in de richting van de Arabische en islamitische landen problemen.

* Grand Collar van de Nijl Egypte april 2016 in de Republiek hogere ketting Msr.qldh Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi.

* Orde van de Republiek Turkije april 2016 overgedragen aan de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Orde van de Republiek Turkije een uitdrukking van de sterke relatie tussen de twee landen die samen


Flag Counter