De uitbreiding van de profeet Moskee

 

De stad Medina is momenteel de grootste uitbreiding in de geschiedenis van de profeet moskee sinds haar oprichting. Deze uitbreiding zal meer dan een miljoen vierkante meter van de bestaande ruimte van de moskee, en de bouw van deze uitbreiding, samen met de andere grote projecten in Medina, waar hij het Saoedische ministerie van Financiën na te streven engineering en economische studies voor de uitbreiding van de profeet Moskee, en projecten in verband met het toevoegen. Naast het aanpakken van de classifiers voor de uitvoering van deze projecten, en de gunning van de inschrijvingen op hen.
Engineer Ibrahim Trere is de directeur van de projecten van het Ministerie van Financiën, legde hij uit aan de Arabische die “belangrijke uitbreiding van de profeet Moskee project kan worden geassocieerd met een aantal projecten en elementen in verband met hen direct en indirect, waaronder de ontwikkeling van de centrale regio, evenals project Dar al-hidjra bedrijf, dat bestaat uit 100 torens administratieve en gastvrijheid, en sommige diensten, evenals het parcours jaar durend project, waarin de profeet moskee en Quba moskee zal verbinden. ”
Project trail jaar
Het project werd onlangs goedgekeurd door de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, in zijn recente bezoek aan de stad van Medina en werkt nu om te beginnen met voorbereidende studies te ontwikkelen voor hem. Het doel is om te doen herleven de Soennah van de Profeet van Allah zegene hem en zijn familie en hem wandelen tussen de profeet Moskee en Quba Mosque.
Het project, dat de twee moskeeën zullen verbinden, de uitbreiding van 3 kilometer in lengte en een breedte van 300 meter. Strekt zich uit op de weg dienst gebouwen, commerciële en residentiële, en in aanmerking genomen bij het ontwerp van de burgerlijke Tairaz, zal het in de noordelijke regio van Quba Moskee, de zuidelijke regio van de profeet Moskee.
Het ministerie van Financiën heeft een inventarisatie gemaakt van vastgoed die past in het pad van het jaar van het project, waar het werd beperkt tot 840 woningen, een gebied van 929.000 vierkante meter begonnen.
Het ministerie schat de onteigende woning aan het spoor van de jaar wordt geschat op ongeveer tien miljard riyal, en zal naar verwachting de evacuatie van deze woningen beginnen start van het nieuwe islamitische jaar.
Aini geplande
Het is ontwikkeld door het Ministerie van Financiën het de bedoeling en de volledige diensten van water, elektriciteit, het koppelen en de bestrating van de wegen om te compenseren voor de onteigende eigenaren van onroerend goed, meer dan de geplande oppervlakte van 18 miljoen vierkante meter, en het aantal stuks waarvan meer dan 15.000 stuks. De studie wordt momenteel gekoppeld aan het geplande metro netwerk in de stad Medina, en die verwijzen naar de profeet Moskee.
De uitbreiding van de profeet Moskee
In de moskee in haar geschiedenis, een aantal uitbreidingen, het begin van het tijdperk van de kaliefen, de Umayyad Verbond, door middel van het Verbond Abbasiden en Ottomaanse periodes. State-Arabië, en het heeft een belangrijke uitbreiding van de moskee gezien tijdens het bewind van koning Fahd bin Abdul Aziz, voor koning Abdullah kondigt de uitbreiding is de grootste in de geschiedenis van de moskee, die is de uitbreiding van Koning Salman voortdurend werken. Deze uitbreiding zal de capaciteit van de moskee te verhogen tot één miljoen en zeshonderdduizend aanbidders.
Het was maart voorafgaand aan het verleden de eerste fase van de uitbreiding van Saoedi Arabië moskee derde Profeet zijn. Tweehonderd duizend vierkante meter, waar racen tegen meer dan 10.000 werknemers en ingenieurs de tijd om de uitbreidingswerkzaamheden, en action figures die sinds het begin van het bedrijf tot nu toe 33 miljoen cumulatieve uur werk is voltooid tot het einde van juli af te ronden.
Hij legde Dr. Khalid als case manager projecten in Dar es engineering project “bestaat uit een gebouw expansie, de eerste fase van de oostelijke kant, en een vergelijkbaar gebouw uit de westkant, en de toekomst van de noordzijde, het scheiden van expansie en de gebouwgebonden arena’s misleidend interfaces, evenals bruggen List schakel oude moskee met expansie. ”

Koning Salman hangt ontwerpen uitbreiding van de Moskee van de Profeet in Medina

Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën Koning Salman bin Abdulaziz – en God zegene hem -mads woensdag 1436/09/14 H, de ontvangst van het ministerie van Financiën team onder leiding van de minister van Financiën Supervisor General Assistent van de uitbreiding van de profeet Moskee Professor / Mohammed meer en delen een aantal van de leden van het Comité van toezicht van het project engineers, supervisors het ministerie Madinah projecten. de woonden de receptie, Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mohammed bin Nayef, kroonprins, vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Faisal bin Salman, gouverneur van Medina, en Zijne Excellentie Sjeik Dr. Abdul Rahman Al-Sudais algemeen voorzitter van de Grote moskee en de moskee van de Profeet

Neem een ​​kijkje – moge God hem beschermen – op aanbiedingen en cut-outs van de projecten die worden uitgevoerd door het ministerie van Medina binnen grote uitbreiding project voor de Profeet Moskee en aanverwante artikelen, te weten:
1 – Stereo herziene ontwerp voor de uitbreiding van de Profeet Moskee.
2 – Stereo trail projectjaar.
3 – rond het herstel en uitbreiding van Quba moskee project.
4 – Stereo Dar al-Hijrah project.
5 – Stereo ministerie regeling ter soort project te compenseren.
6 – omringen de Koning Salman Convention Center.
7 – Toon de hoofdlijnen ontwikkelingsstoornissen Central New Area van de stad Medina.

Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, heeft een herzien ontwerp voor de uitbreiding van de profeet moskee die de bouw van de eerste fase aan de oostkant en de tweede fase aan de westzijde met de uitbreiding van de eerste rij en het uitstel van de derde fase aan de noordkant tot de bereidheid van woontorens alternatief bestaat voor de bevolking tegemoet te komen in dit stadium aangenomen, volgens zoals blijkt uit de bijgevoegde tekeningen .
Voorts heeft hij – moge God hem beschermen – het spoor project jaar en het project opnieuw te creëren en uitbreiden van de Quba Moskee, en God zegene hem en steunde de voortzetting van de Dar al-Hijrah en de omtrek van het ministerie projecten ter compensatie in natura en Salman Koning Centrum voor conferenties en geplande ontwikkelingsstoornissen jaar voor het nieuwe centrumgebied.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter