De derde uitbreiding van de Haram in Mekka

 
Ingehuldigd door de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën Koning Salman, moge God hem beschermen vijf projecten binnen de derde Saoedische uitbreiding van de Grote Moskee in Mekka, met inbegrip van de uitbreiding, pleinen, tunnels en de bouw diensten gebouw, de eerste ringweg. Hij informeerde de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, naar het model van het hele uitbreidingsproject van de Grote Moskee, en foto’s die elementen en onderdelen van de uitbreiding van het project bevatten, te luisteren naar de uitleg over hen.

Algemeen voorzitter van de Grote Moskee en de Profeet Moskee en gooide Dr. Sheikh Abdulrahman bin Abdulaziz Al-Sudais woord til de diepste dank en erkentelijkheid, waardering en dankbaarheid aan de Bewaarder van de Twee Heilige op het aanbod van de Twee van Jalil care en high-care, bidden tot God om het te maken in de balans van goede werken.

Hij beschreef de opening van deze historische uitbreiding als islamitisch geschikte lijm, historische Balija en ’s nachts, en een goede zegen knuffelen in de cast Gemini, verzachten voetnoten, en starred Braiha en Ouachiha, gevoerd sfeer van het geloof, hubs eren Tzvha, ter ere van de plaats en de plaats, tijd en gelegenheid.
Sudais zei: «Dit historische uitbreiding beschikt over in totaal ruimte voor het gehele project is 000. 470. 1 vierkante meter en biedt plaats aan de Grote Moskee meer dan 000,850. 1 serum, automatische poorten en project door de private controle van het project erin geslaagd na een totaal van 78 deuren Baba Rooms

Hij zei: “Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën heeft Athvtm islamitische natie in het Oosten en het Westen verstandige beslissingen en grote projecten, komt in de voorhoede en de piek Grote Moskee in Mekka en moskee uitbreiding van de Profeet.

Hij wees erop dat het project bevat geavanceerde systemen, inclusief audio-systeem met een totaal van 4524 hoofdtelefoon headset, evenals vuurleidingssysteem balken het totaal aantal bundels waarschuwing systeem met een camera voor het gehele 6635 gebouw en hygiëne systemen als centrale stofafzuiging.

Hij legde uit dat het gebouw bevat ook wandelingen van Zamzam water op een geïntegreerde Zamzam gekoeld water systeem met een totaal aantal wandelingen van Zamzam 2528 baai, het verstrekken van speciale diensten en plaatsen van het gebed verschillende rollen en verschillende hoogtes in parallel om te komen met het toenemende aantal pelgrims en bezoekers die Ciodon dit historische project, het probleem van de congestie voor altijd. De minister benadrukte dat dit historische prestatie een positieve impact van leiderschap in het benadrukken van de culturele rol van deze gezegende land en de prestaties van de Twee Heilige Moskeeën, in hun brief van islamitische grote goede spreiding, veiligheid en gematigdheid, vrede en liefde zullen hebben.

De minister van Financiën Dr. Ibrahim bin Abdulaziz Al-Assaf, felicitaties aan de Bewaarder van de Twee Heilige en alle moslims op deze historische gebeurtenis waarop lanceert de grootste uitbreiding van de Grote Moskee, erop wijzend dat de opening van de Saoedische uitbreiding, de derde komende uitbreiding van de vorige historische uitbreidingen die begon op bevel van Zijne Majesteit Koning oprichter God hebbe zijn ziel, en aangevuld door Zijne Majesteit de Koning Saud al-Faisal, dan is de uitbreiding van de oostelijke werven die in de regeerperiode van Koning Khaled, dan is de uitbreiding van de moskee vanaf de westkant, die in het bewind van koning Fahd heeft plaatsgevonden, en vouw het streven begon in de regering van koning Abdullah, dan is deze belangrijke uitbreiding in opdracht van koning Abdullah, en in het koninkrijk afgerond Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën Koning Salman bin Abdulaziz.

Al-Assaf zei dat de uitgebreide project voor de uitbreiding van de Saoedische grand derde van de Grote Moskee bevat de belangrijkste componenten, te weten: de bouw van de belangrijkste uitbreiding van de Grote Moskee en de uitbreiding van de inspanning, die vroeger uitbreiding uiteindelijk Buitenlandse pleinen, bruggen en terrassen opende de verbinding naar het centrum van diensten en tunnel diensten en veiligheid gebouwen, ziekenhuis, voetgangers tunnels en doorvoer stations en bruggen die leidt tot de campus en de eerste ringweg rond de Grote moskee en de infrastructuur gebied, waaronder energiecentrales, waterreservoirs en storm waterafvoer. Hij voegde toe dat de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën inhuldigen in deze gezegende nacht vijf grote projecten, te weten: het project hoofdgebouw en uitbreiding van het project pleinen en voetgangers tunnels project en het ontwerp van centraal tankstation aan de campus en het eerste ontwerp van de ringweg.

Hij benadrukte dat alle cijfers en statistieken geven de omvang van de prestatie, die uiteindelijk is gericht op het comfort en de rust Taivin en soms tegenstrijdige, en de gemeente, en merkt op dat de uitbreiding van de President bouwproject bestaat uit zes verdiepingen van gebed en 680 elektrische roltrappen en 24 liften voor gehandicapten en 21.000 toiletten en Moadi.

Naar aanleiding van dat Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, het indrukken van de start van de uitbreiding van de Grote Moskee, waaronder een belangrijke toegangspoort bestaat uit drie delen elk deel van de Derftin en elk van hen 18 ton beheerd met een knop afstandsbediening gebouw en hield de uitbreiding, die zijn gebouw bestaat uit drie verdiepingen op een vlakke bouw van 000 . 320 m2, biedt plaats aan 300.000 gelovigen, ingehuldigd ook God behoede arena expansie, die Mstahha 175.000 m2 heeft, en biedt plaats aan ongeveer 000. 330 serum. En ingehuldigd moge God beschermen voetgangers, die vijf tunnels voor voetgangers omvat om transmissies van de campus naar de bedevaart en Jarwal gebied van de uitgaven toegewezen vier van hen aan de gasten te vervoeren het Huis van God met toegewezen vijfde hulp- en veiligheidsdiensten tracks, met een totale lengte van deze tunnels is ongeveer 5300 meter, in aanvulling op complexe centrale diensten omvatten centrales de back-up generatoren en koelwater en afvalinzameling reservoir en waterpompen, brandbestrijding, en de eerste versie van de ringweg, die is gelegen in de centrale regio en Eetmd 4.600 meter lang en voorzien van bruggen en tunnels voor transmissies van de centrale regio naar buiten met drie rijstroken in elke richting.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter