(العربية) الأوسمة والجوائز

Onoruri și premii primite de

* Iar regele Abdulaziz raclă al primului strat.

* Sam o mie de ani de la înființarea orașului Paris -vrence 1985 = el a imitat medalia de presedintele Jacques Chirac la Paris.

* Sam eficiență intelectuală -amor 1989 = imitat Medalia regelui Hassan al II-lea din Casablanca.

* Medalia Bosniei și Herțegovinei de Aur -sraevo = sprijin și eforturile pentru Eliberarea Bosniei și Herțegovinei.

* Alăturat oferta islamică bosniacă a primei clasă Sarajevo ianuarie 2010 m = recunoașterea eforturilor sale în sprijinul Islamului și a musulmanilor din Bosnia și Herțegovina.

* Ordinul Steaua Ierusalimului în 1998, de la sfarsitul anilor presedintele palestinian Yasser Arafat = recunoașterea muncii excepționale arată curajul și sacrificiul în slujba poporului palestinian.

* Sam Sktona Filipine 1999, cea mai înaltă decorație a Republicii Filipine în semn de recunoaștere a participării active la activități umanitare și de sprijin pentru organizațiile de caritate și eforturile sale de a promova și de a îmbunătăți conceptul culturii islamice pentru contribuția sa și pentru numărul de multe ori care au ajutat muncitorii filipinezi în Regatul și prietenia în Filipine.

* Senegal cea mai mare medalie iulie 1999 m cea mai înaltă decorație a Republicii Senegal. Și a imitat medalia presedintele senegaleză, Abdou Diouf, în timpul vizitei sale în Senegal.

** Sam unitatea yemenit Aden zero, în 1422 mai 2001 m imitat Medalia fostului președinte yemenit Ali Abdullah Saleh în timpul vizitei sale în Yemen.

* Copiii cu handicap Premiul Asociației pentru serviciul umanitar în Regat. Riyadh

* Premiul Bahrain pentru activitatea umanitară a Consiliului de Cooperare al Golfului din 1429 Kljugi.cefr februarie 2008 m

* Special Olympics Premiul International pentru Mntqhalcherq de Est și Africa de Nord Muharram 1431 în decembrie 2009, pentru eforturile sale în deservirea persoanelor cu handicap în Regatul și să încurajeze cercetarea științifică în domeniul dizabilității.

* Națiunilor Unite scut pentru a reduce efectele sărăciei în lume.

* Onorific Doctor de Arte Mecca 21 prima lună de primăvară 1429 29 martie 2008 m de la Al Qura Universitatea Umm în semn de recunoaștere și recunoștință pentru rolul său în marea literatură.

* Doctor Honoris Causa de la Universitatea din Milia Islamia în Delhi, India, 29 Rabi 1431 14 aprilie 2010 m, în semn de recunoaștere pentru eforturile sale umanitare și angajamentul filantropice pentru a sprijini educația și de excelență a fost recunoscută ca stat la nivel mondial, în timpul vizitei sale oficiale în India.

* Fellowship Baden-Powell Scout Suedia zero in 1429 AD, în februarie 2008 de către Majestatea Sa Regele Suediei Carl XVI Gustaf.

* Medalia „a fost” Germania 19/06/1431 AH 05/02/2010 M. l-a acordat de „Academiei Berlin Științe Brandenburg” în semn de recunoaștere a contribuțiilor sale la domeniul științei, în timpul vizitei sale oficiale în Germania.

* Doctor Honoris Causa în istoria Arabia stat 24 secunde primăvara anului 1432 29 martie 2011 m), de la Universitatea Islamică din Medina, datorită eforturilor sale și oferte deosebite în păstrarea istoriei saudit, și să monitorizeze loc diferit în diverse domenii.

* Ordonanța Parlamentului Arab (clasa I) 17.5.2015 Parlamentului arab în Damasc, în semn de recunoaștere a curajului său față de arabe și islamice problemele națiunilor.

* Grand Colanul Nilului Egipt aprilie 2016 în Republica colier superior Msr.qldh președintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi.

* Ordinul Republicii Turcia aprilie 2016 predat președintelui turc Recep Tayyip Erdogan și Ordinul Republicii Turcia o expresie a relației strânse între cele două țări, care combină


Flag Counter