Biografia regelui

Custode al Două Sfinte Moschei regele Salman bin Abdul Aziz Al-Saud (5 Shawwal 1354 AH / 31 decembrie 1935) este regele Arabiei Saudite VII, iar comandantul prim-ministru și Suprem al Forțelor Armate, iar fiul douăzeci și cinci dintre fiii fondatorului King Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al-Faisal Al-Saud, mila lui Dumnezeu..

viaţa politică

Riyadh guvernator

A fost începutul de a intra în activitatea politică la data de 11 Rajab 1373 AH corespunzând la 16 martie 1954, când a fost numit guvernator al provinciei Riyadh, în numele fratelui său, prințul Nayef bin Abdul Aziz, iar la 25 Shaaban 1374 H, corespunzând la 18 aprilie 1955 a fost numit guvernator al provinciei Riyadh, el a rămas în Emiratul Riyadh la 7 Rajab 1380 H, corespunzând la 25 decembrie 1960, când a demisionat din funcție. La data de 10 Ramadan 1382 AH corespunzătoare 04 februarie 1963 emisă de către Majestatea Sa Regele Saud bin Abdul Aziz Qaboos a emis un decret regal numindu-l guvernator al provinciei Riyadh din nou.
In timpul inaugurarea Emiratul Riyadh, after tururi străine, inclusiv: vizita capitala Iordaniei în 1968, iar în calitate de președinte al Comitetului Poporului pentru a ajuta victimele Iordanului, a livrat doilea lot de donații cetățenilor din regiunea Riyadh, iar în 1969, forțele saudite staționat pierde de pe linia frontului în Valea Iordanului Jordan lui King Hussein bin Talal, și l-au însoțit. In anul 1974 a vizitat Kuweit, Bahrain și Qatar pentru a consolida poziția arabă, iar în 1985 a vizitat Paris, presedintele francez Jacques Chirac și imitat și Sam peste o mie de ani pentru a crea orașul de la Paris. În 1991, el a vizitat Montreal în Canada, unde expoziția a fost deschisă pentru Marea Britanie intre ieri si azi. În 1996 a fost primit de presedintele francez Jacques Chirac la Palatul Elysee din Paris, în timpul vizitei sale în capitala franceză.
După ce a încheiat vizita oficială în Franța, a efectuat o vizită oficială în Republica Bosnia și pus cu capul Bosniei Alija Izetbegovic, regulile Centrului Cultural King Fahd, orașul Sarajevo, a deschis un număr al Înaltei Autorități de a colecta donații pentru musulmanii din proiecte Bosnia și Herțegovina, ca piatra de temelie a Printului Salman Bin Abdul Aziz a pus la Saraievo, după cum prințul Salman bin Abdul Aziz, a deschis bin Abdul Aziz Moscheea King Fahd în Gibraltar. În 1998, prințul Pakistan, Japonia, Brunei, Hong Kong, China, Coreea de Sud și Filipine au vizitat ca parte a unui turneu asiatic care vizează dezvoltarea relațiilor. In anul 1999, el a vizitat Filipine, președinte filipinez Joseph Estrada „și a imitat și Sam Sktona”, cea mai mare din Republica Filipine, în semn de recunoaștere pentru sprijinul său de caritate și de a ajuta muncitorii filipinezi în regat, iar în iulie, el a vizitat Senegal, președintele senegaleză Abdou și imitat cea mai mare medalie de vizitatori în Senegal. „

ministru al apărării

Dupa moartea Printului Sultan bin Abdul Aziz, Crown Prince, Viceprim-ministru și ministru al apărării și aviației și inspectorul general, și la data de 9 Dhu al-Hijjah 1432 AH, corespunzând la 05 noiembrie 2011 Custode a Doua Moschei Sfinte, regele Abdullah bin Abdul Aziz a emis un decret regal numire ca ministru al apărării. In Marea Britanie, care include terestre, aeriene și forțele de apărare navale și aeriene.
În timpul inaugurării Ministerului Apărării, în 3 aprilie 2012, pentru a vizita capitala britanică Londra, la invitația a primit de la secretarul britanic al Apărării, Philip Hammond (la momentul respectiv), pentru a discuta despre situația generală din regiune și a relațiilor bilaterale dintre cele două țări. La 12 aprilie în 2012 el a vizitat Statele Unite ale Americii, și a fost primit de către președintele Barack Obama la Casa Albă a fost căutarea de o serie de probleme bilaterale și regionale de interes comun. Și necesitatea de a rezolva Statele Unite, decizia cu privire la Siria și Iran. Madrid, a sosit în 6 iunie 2012 într-o vizită în Regatul Spaniei invitației oficiale din partea Spaniei ministrul Apărării, Pedro Morines Aolaty, în cursul căreia au discutat o serie de dosare importante și puncte de schimb de vedere cu privire la evenimentele în curs de desfășurare în regiune.

prinţul

După moartea lui Prințul Nayef bin Abdul Aziz, Crown Prince, Viceprim-ministru și ministru de Interne și din data de 18 iunie 2012 Custode al Două Sfinte Moschei Regele Abdullah bin Abdul Aziz a emis o alegere regală ca prinț coroana și numit prim-ministru și ministru al apărării.
In timpul epocii sale, și odată cu apariția competiției și clară, în continentul asiatic, continentele din Europa și America de Nord, în februarie 2014, un tur în timpul căreia a vizitat Pakistanul, Japonia și India, care a devenit o pondere politică, economică și strategică Din această perspectivă a fost o vizită importantă, pentru a vizualiza istoria și viitorul relațiilor dintre aceste țări. La 17 februarie, cu 2014 AD, a vizitat Japonia, unde sa întâlnit cu împăratul japonez Akihito și prim-ministru Shinzo Abe.

Rege al Arabiei Saudite

Ea trebuie să jure credință custodele Două Sfinte Moschei regele Salman bin Abdulaziz Al Saud, regele Arabiei Saudite, din trei al doilea arc de 1436 H, corespunzând la 23 ianuarie 2015 AD.

pachete de furtună

Joi, 5 Jumada II 1436 e – Martie 26, 2015, regele a ordonat Salman să înceapă pachete furtuna împotriva procesului de Houthis în Yemen și în picioare cu guvernul legitim Yemen și că, atunci când Royal Arabia Air Force bombardament aerian grele asupra miliția al-Huthi și forțele siturilor în beneficiul Yemen.


Flag Counter