Al doilea stat saudit

În 1818 după ce a scos din Ibrahim Pasha, trupele sale găsi ordinul tatălui său Muhammad Ali. Mohammed bin Muammar înaintat regula Diriyah și sa mutat la ea și reconstruit-o, dar Ibn Moammer nu a durat mult în cazul în care el ar putea Mishari bin Saud (fratele Abdullah bin Saud ultimii conducători ai primul stat saudit) pentru a scăpa de la egipteni și de a reveni la tatuaje și apoi sa mutat la Diriyah a găsit Ibn Muammar o soluție Dar să renunțe la judecată.

Ibn Muammar mutat de la Dir’iya la Sdos, unde a susținut boala a fost apoi trimis la Faisal Duweish cerându-i perioade trimis să îl unii dintre adepții săi. Ca urmare, fiul său Muammar muta armatele sale la Diriyah și a fost arestat Mishari bin Saud. Apoi sa mutat armata sa la Riyadh și a fost prins și Turki bin Abdullah este în Riad, dar a reușit să scape.

Turn Turki la Dhurma și a fost alături de susținătorii săi, și din care sa dus la Diriyah Vvajo Mohammed bin Muammar și l-au arestat și l-au dus la Riyadh și arestat pe fiul său Mishari Emir, unde închis împreună cu fiul său și a trimis la tribul său în Sdos de a re-Mishari Al Saud la Riyadh, dar poporul Sdos temut de mânia liderului Turcă Aboh Agha Vslmoh Mishari bin Saud, care a murit în închisoare și a ordonat uciderea unui fiu turc Muammar și fiul său (1).

Reușit Imam Turki bin Abdullah în 1824 –1,240 e în stabilirea celui de al doilea stat saudit, după ce a fost în măsură să recupereze Riyadh și luate de capitala statului și a fost în măsură să-și extindă influența în cele mai multe provincii conduse de primul stat saudit, cu excepția Hijaz și regiunile Sud (2).

În 1834 asasinat Imamul Turki masterminded Prințul Mishari bin Abdul Rahman, după patruzeci de zile de recuperat Faisal bin Turki arbitru dupa ce a lucrat pentru a ucide în răzbunare pentru tatăl său Mishari.

Mohammad Ali a decis să trimită un militar de campanie 1252 de e-1836m, condus de Ismail Agha, împreună cu Khalid bin Saud Al Kabeer și a învins campania a trimis Muhammad Ali, condus de Khurshid Pasha la Hijaz predat Faisal și a pierdut Riyadh nu a putut să-l recupereze și sa încheiat primul exil termenul său în Egipt și a primit judecata Khaled Lida doi ani. Rose up Abdullah bin Thunayan împotriva lui Khalid și a fost capabil să adune oameni în jurul lui (3) și sa încheiat regula lui Khalid bin Saud 1257 de e-Faisal 1841m, de asemenea, a reușit să scape cu ajutorul lui Abbas Pasha.

Faisal a reușit să scape și după întoarcerea sa de a găsi că captivează Abdullah bin Thunayan și re-l condamn pentru a începe al doilea mandat în 1259 AH.

După moartea lui Faisal 1282, fiul e-1865m Abdullah a luat imamatul, ci un război a început între el și fratele său Saud. Saud a mers la Asiri nu a găsit sprijin așa că a condus la Najran și susținută de președintele Abdullah și armata echipat condus de fratele său, Mohammed a fost capabil să învingă forțele Saud în 1283 AH. Având recăpătat puterea Saud în regiunea de est a fost capabil să lupte fratele său Mohammed a fost capturat de armata si apoi a mers la Riyadh, care a ieșit din care Abdullah și Saud venit, dar oamenii din Riyadh sa răzvrătit împotriva lui, condusă de unchiul său, Abdullah bin Turki și a învins Abdullah Saud întors la ei.

Saud a încercat apoi să intre în Riad și a reușit acolo unde Abdullah a fugit. Apoi gestionate Abdul Rahman bin Faisal întoarcere și când a sosit în Riyadh, fratele său Saud găsite în afara pacienților Riyadh a murit, el a retras Abdul Rahman regula. Dar Abdullah bin Faisal a inclus tribul Otaiba la partea lui de a apuca de arbitru și deja hotărârea lui Abdul Rahman de concesiune (4) Sa întâmplat în 1293 de e-1876m.

În mijlocul acestui război, Mohammed Rashid luptă cu forțele Abdullah bin Faisal la păsările Umm și a învins Ibn Rashid unde le-a primit. După un armistițiu. După aceea, fiii lui Saud bin Faisal să se îndrepte spre Riyadh și a arestat unchiul lor Abdullah și a preluat puterea în 1305 AH, Vtdhira Ibn Rashid, astfel, sa dus la Riyadh și să se împace cu fiii lui Saud să iasă din Riyadh, și eliberează unchiul lor Abdullah, apoi Riyadh a devenit sub controlul lui Mohammed bin Abdullah bin Rashid, Salim bin Sabhan și numit de emir, care a ucis trei fii ai lui Saud, care a înfuriat al Saud Ibn Rashid și sa ridicat în picioare pentru înlăturarea sa și a fost numit Fahad bin ieftin (5).

În 1307 permisiunea AH Prince Mohammed bin Rashid Abdullah bin Faisal și fratele său Abdul Rahman să se întoarcă la Riyadh și Abdullah a fost bolnav și a murit la două zile după sosirea sa. Temut bin Rashid Abdul Rahman să-și recapete puterea și atribuite Salim bin Sabhan pentru președinție și a fost capabil să captureze Abdulrahman bin Rashid Salim Vthao pentru invazia din 1308 AH. Cele două părți au convenit că părțile participante la negocieri Akhn Abdul Rahman, în fața ieșirii și vizualizator și coșul de eliberare Sabhan numit bin Rashid din familiile lor de Saud în 1307 AH. S-au adunat la bărbați respinși Buraida, Qassim, Onaizah Otaiba și ploios, Vtlaqy mâna de sus în Alqraa, la 15 ianuarie 1891. Și a înclinat oamenii din Qassim recurs Ibn Rashid la truc, pretinzând Palanhzam, și să aștepte cu răbdare după el. Și le-a stabilit în vestul vest al Qassimului și sa dus la război și ia împrăștiat. Imamul Abdul Rahman, a avut Hab pentru a ajuta oamenii din Qassim, înainte de apariția dezastrului lor. Alinierea maselor poporului ofertantului a mers la sprijinul oamenilor din Qassim de asaltul lui Ibn Rashid. Dar, odată ce a ajuns Alkhvs 115 km de la Riyadh, a venit la el la sfârșitul știri de luptă, și victoria lui Ibn Rashid, a crezut din cauza Riyadh și a dat seama că Ibn Rashid Înfiorător el, și a fost conștient de slăbiciunea poziției militare, după bătălia Mulayda, care a avut loc în 1308 E – 1891. Prin urmare, Imam Abdul Rahman a ieșit cu familia sa de la Riyadh, în căutarea de siguranță. Și sa îndreptat spre zonele dintre Oasisul Yibreen și Al Ahsa. Încearcă să-l recâștigi pe Riyadh. El și-a adunat suporterii din deșert. El și urmașii săi au atacat și au capturat orașul Dulm. Apoi a mers la Riyadh, și a intrat în anul 1309 e – 1891 m. Și Riyadh, Imam Abdul Rahman a mers la încărcător, și a căzut în Harimlae. Când vestea a ajuns la Imam Abdul Rahman bin Rashid, cel mai rapid din armata lui Hail. Cei doi bărbați s-au întâlnit la Huraila. colecția Fanahzm Abdul Rahman Ibn Rashid a intrat Riyadh. Și l-au păstrat pe Mohammed bin Faisal, prințul ei. Sa întors la Hail. Și spulberate speranțele luptei Harimlae Imam Abdul Rahman să-și continue lupta lor. Blocați înapoi la tabăra lui în deșert, fiul lui Abdul-Aziz, să facă, și a fost repast Harimlae, și sa încheiat a doua perioadă.

Imami de-al doilea stat saudit

prima perioadă Turki bin Abdullah bin Mohammed bin Saud (1819-1820)
a doua perioadă de Turki bin Abdullah bin Mohammed bin Saud (1824-1834)
Mishari Bin Abdul Rahman (1834-1834)
prima perioadă de Faisal bin Turki (1834-1838)
Khalid bin Saud bin Abdul Aziz Bin Mohammed Bin Saud (comandat de egipteni) (1838-1841)
Abdullah bin Thunayan bin Ibrahim bin Saud bin Thunayan (1841-1843)
a doua perioadă de Faisal bin Turki (1843-1865)
prima perioadă de Abdullah bin Faisal bin Turki (1865-1871)
prima perioadă de Saud bin Faisal bin Turki (1871-1871)
a doua perioadă de Abdullah bin Faisal bin Turki (1871-1873)
a doua perioadă de Saud bin Faisal bin Turki (1873-1875)
prima perioadă de Abdul Rahman bin Faisal (1875-1876)
a treia perioadă de Abdullah bin Faisal bin Turki (1876-1889)
Perioada de Abdul Rahman bin Faisal al II-lea (1889-1891)
الفيديوالتعليقات

التعليقات

  1. Loree spune:

    This article aceievhd exactly what I wanted it to achieve.


Flag Counter