Extinderea Moscheea Profetului

 

Orașul Medina este în prezent cea mai mare extindere din istoria Moscheea Profetului încă de la începuturile sale. Această expansiune se va adăuga mai mult de un milion de metri pătrați de spațiu al moscheii existente, precum și lucrările de construcție la această expansiune, însoțită de alte proiecte gigant din Medina, unde el deține Ministerul saudit al Finanțelor continue inginerie și studii economice pentru extinderea Moscheea Profetului, și proiectele asociate acesteia. În plus față de abordarea clasificatorii pentru punerea în aplicare a acestor proiecte, precum și atribuirea ofertelor pe ele.
Inginer Ibrahim Trere este director de proiecte la Ministerul de Finanțe, a explicat arabe că „expansiune majoră a proiectului Moscheea Profetului poate fi asociat cu mai multe proiecte și elemente asociate acestora, direct sau indirect, inclusiv dezvoltarea regiunii centrale, precum și proiectul companiei Dar al-Hijrah, care este format din 100 de turnuri administrative și ospitalitate, precum și unele servicii, precum și proiectul de anul traseu, care va face legătura Profetului moschee si Quba moschee. ”
an Traseu proiect
Proiectul a fost aprobat recent de către custodele Două Moschei Sfinte, în recenta sa vizită în orașul Medina și lucrează acum pentru a începe să se dezvolte studii preliminare pentru el. Acesta își propune să reînvie Sunnah Profetului lui Allah să-l și familia lui și să-l binecuvânteze mersul pe jos între Moscheea Profetului și Moscheea Quba.
Proiectul, care va lega cele două moschei, extinzându-se la 3 kilometri lungime și o lățime de 300 de metri. Întinderi asupra imobilelor servicii de transport rutier, comerciale și rezidențiale, și luate în considerare în proiectarea Tairaz civile, va ajunge în regiunea de nord a Quba Moscheea, regiunea de sud a Moscheea Profetului.
Ministerul Finanțelor a început un inventar de bunuri imobiliare, care se va potrivi în calea an de proiect, în cazul în care acesta a fost limitat la 840 de proprietăți, o suprafață de 929 de mii de metri pătrați.
Ministerul a estimat bunurile expropriate pentru tractarea anului este evaluat la aproximativ zece miliarde de riali, și este de așteptat să înceapă evacuarea acestor case de începerea noului an islamic.
aini planificate
Acesta este dezvoltat de către Ministerul Finanțelor a planificat și serviciile complete de apă, energie electrică, care leagă, și pavarea drumurilor, în scopul de a compensa proprietarii de proprietate expropriate, mai mult decât suprafața planificată de 18 milioane de metri pătrați, iar numărul de bucăți din care mai mult de 15 de mii de bucăți. Studiul este in prezent fiind legat la rețeaua de metrou planificată în orașul Medina, și care se leagă de Moscheea Profetului.
Extinderea Moscheea Profetului
De-a lungul moschee din istoria sa, o serie de extinderi, la începutul erei califilor, Umayyad Legământ, prin Pactul Abbasid și perioadele otomane. Arabia stat, și a văzut o expansiune majoră a moscheii în timpul domniei regelui Fahd bin Abdul Aziz, înainte de regele Abdullah anunță extinderea este cel mai mare din istoria de moschee, care este expansiunea regelui Salman lucreaza in mod constant. Această expansiune va crește capacitatea de moschee la un milion și șase sute de mii de credincioși.
Era martie, înainte de începerea din trecut poate fi prima fază a expansiunii Arabiei Saudite pentru Moscheea de-al treilea Profetului. Două sute de mii de metri pătrați, în cazul în care curse împotriva mai mult de 10 de mii de muncitori și ingineri de timp pentru a finaliza lucrările de extindere, și cifrele de acțiune înregistrate de la începutul activității până în prezent de 33 de milioane de ore cumulate de muncă a fost finalizat până la sfârșitul lunii iulie.
El a explicat Dr. Khalid ca o serie de proiecte manager de caz în Dar es proiect de inginerie „constă într-o expansiune clădire, prima fază a laturii de est, și o clădire similară din partea vestică, iar viitorul partea de nord, expansiunea de separare și arene bazate pe construire interfețe înșelătoare, precum și poduri link Listă moschee vechi cu expansiune „.

Regele Salman depinde de expansiune desene sau modele de Moscheea Profetului din Medina

Custode al Două Sfinte Moschei regele Salman bin Abdulaziz – și Dumnezeu să-l binecuvânteze -mads miercuri 09/14/1436 H, primirea echipei Ministerului Finanțelor, condus de ministrul de Finanțe Asistent Supervizor general la extinderea Profetului Moscheea profesorul / Mohammed mai mult și împărtășesc unii dintre membrii Comitetului de supraveghere al proiectului, ingineri, supraveghetori către Ministerul de proiecte Madinah. la care a participat la recepție, Alteța Sa Regală Prințul Mohammed bin Nayef, Crown Prince, Viceprim-ministru și ministru de interne și Alteța Sa Regală Prințul Faisal bin Salman, guvernator Medina, și Excelența Sa Sheikh Dr. Abdul Rahman al-Sudais președinte general al Marii moschee și moscheea Profetului

Atunci o privire – Dumnezeu să-l protejeze – cu privire la ofertele și proiectelor implementate de către Ministerul Medina în cadrul proiectului de extindere majoră pentru Moscheea Profetului și elemente conexe, și anume-decupaje:
1 – Stereo Design revizuit pentru extinderea Moscheea Profetului.
2 – Stereo an proiect pistă.
3 – înconjoară restabilirea și extinderea proiectului moschee Quba.
4 – Stereo proiect Dar al-Hijrah.
5 – schema de lucrare stereo pentru a compensa proiect fel.
6 – înconjoară King Salman Convention Center.
7 – Afișarea generală schiță de dezvoltare Zona Noua centrală a orașului Medina.

Custode al Moscheilor Două Sfinte, a adoptat un design revizuit pentru extinderea Moscheea Profetului, care include construcția primei faze de pe latura de est și a doua fază de pe latura de vest, cu extinderea primului rând și amânarea celei de a treia etapă pe latura de nord, până la gradul de pregătire de turnuri rezidențiale alternative pentru a se adapta populația în această etapă, după cum este ilustrat de desenele însoțitoare .
De asemenea, acesta a adoptat – Dumnezeu să-l protejeze – anul de proiect pistă și proiectul de re-crea și extinde Moscheea Quba, și Dumnezeu să-l binecuvânteze și a sprijinit continuarea Dar al-Hijra și conturarea proiectelor ministerului pentru a compensa în natură și Salman Rege Centrul pentru conferințe și anul de dezvoltare planificate pentru noua zonă centrală.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter