Cea de a treia extindere a Haram din Mecca

 
Inaugurata de custodele Două Sfinte Moschei Regele Salman, Dumnezeu proteja el cinci proiecte în cadrul a treia extindere Arabia din Marea Moschee din Mecca, inclusiv extinderea, piețe, tuneluri și construirea de servicii de construcții, primul drum inel. El a informat custodele Două Moschei Sfinte, pe modelul întregului proiect de extindere a Marii Moschee, și fotografii care conțin elemente și componente ale proiectului de extindere, a asculta explicația despre ele.

Presedintele general al Marii Moschee și Moscheea Profetului și a aruncat Dr. Sheikh Abdulrahman bin Abdulaziz Al-Sudais cuvânt ridica cele mai profunde mulțumiri și recunoștință, apreciere și recunoștință custodele Două Sf pe oferta a celor doi de îngrijire Jalil și asistență medicală de înaltă, rugându-se la Dumnezeu să-l facă în balanța de fapte bune.

El a descris deschiderea acestei extinderi istorice ca islamice lipici adecvat, istoric Balija și noapte, și o îmbrățișându binecuvântare bună în exprimate Gemeni, se înmoaie note de subsol, si a jucat Braiha și Ouachiha, atmosfera căptușită de credință, hub-uri onoreze Tzvha, în onoarea locului și locul, ora și data.
Sudais a spus: «Această expansiune istorică include un total spații pentru întregul proiect este 000. 470. 1 metri pătrați și poate găzdui Marea Moschee la mai mult de 000.850. 1 ser, porți automate și gestionate de proiect, controlul privat al proiectului, după un total de 78 de uși Baba Camere

El a spus: „Custode al Moscheilor Două Sfinte are națiune islamică Athvtm în Est și deciziile și proiectele marilor Occident înțelept, vine în prim plan și vârful Marea Moschee din Mecca și extinderea Moscheea Profetului.

El a subliniat faptul că proiectul conține sisteme avansate, inclusiv sistemul audio cu un total de 4524 casti căști, precum și sistemul de control al incendiului grinzi din numărul total de grinzi sistem de avertizare cu un aparat de fotografiat pentru întreaga 6635 de construcție și de igienă sisteme ca o aspirație centrală a prafului.

El a explicat că clădirea conține, de asemenea, plimbari de apă Zamzam într-un sistem integrat de Zamzam de apă răcită cu un număr total de plimbari de Zamzam 2528 bay, oferind servicii speciale și locuri de rugăciune roluri diferite și diferite creșteri de a veni în paralel cu creșterea numărului de pelerini și vizitatori care Ciodon acest proiect istoric, problema congestionării pentru totdeauna. Ministrul a subliniat că această realizare istorică va avea un impact pozitiv al conducerii în evidențierea rolului cultural al acestei țări binecuvântate cât și performanța celor două Moscheilor Sfinte, în scrisoarea lor islamice mare bine răspândit, securitate și moderație, pace și iubire.

Ministrul Finanțelor Dr. Ibrahim bin Abdulaziz Al-Assaf, felicitări pentru custodele Două Sfânt și toți musulmanii cu această ocazie istorică în care se lansează cea mai mare extindere a Marii Moschee, subliniind că deschiderea extensiei saudite, a treia extinderi care vine din extinderile istorice anterioare, care a început prin ordin al Lui fondator Majestatea Sa Regele Dumnezeu să-l odihnească, și completat de către Majestatea Sa Regele Saud al-Faisal, apoi expansiunea șantierelor estice care au avut loc în timpul domniei regelui Khaled, apoi expansiunea moscheii din partea de vest, care are în timpul domniei regelui Fahd, iar apoi extinde demersul a început în timpul domniei regelui Abdullah, atunci această expansiune majoră comandat de regele Abdullah, și completat în timpul domniei custode al Două Sfinte Moschei regele Salman bin Abdulaziz.

Al-Assaf a spus că proiectul global pentru extinderea saudit treilea mare de Marea Moschee conține principalele componente, și anume: construirea expansiunea principală a Marii Moschee și extinderea eforturilor, care anterior de expansiune pătrate, eventual, străine, poduri și terasare a deschis compusul la serviciile centrale și serviciile de tuneluri și clădiri de securitate, spitale, tunele pietonale și stații de tranzit și poduri care au condus la campus și primul drum inel care înconjoară Marea moschee și zona de infrastructură, inclusiv centrale electrice, rezervoare de apă și drenarea apelor pluviale. El a adăugat că Custodele celor Două Moschei Sfinte inaugura în această seară binecuvântată cinci proiecte principale, și anume: construirea și extindere piețele principale ale proiectului de proiect și de proiect tuneluri pentru pietoni și proiectul stația de distribuție centrală în campus și primul proiect al soselei de centura.

El a subliniat faptul că toate numerele și statisticile indică amploarea realizării, care are ca scop în cele din urmă la confortul și liniștea Taivin și uneori contradictorii, și adunarea, menționând că extinderea proiectului de construcție Președinte este format din șase etaje de rugăciune și 680 de scări rulante electrice și 24 lifturi pentru persoanele cu handicap și 21 de mii de toalete și Moadi.

Ca urmare a acestei Custode a Moscheilor Două Sfinte, apăsând lansarea expansiunii Marea Moschee, care include o poarta de acces principal este format din trei secțiuni fiecare secțiune a Derftin și fiecare dintre ele 18 tone administrate cu ajutorul unui buton de construcție de control de la distanță și a avut loc extinderea, care clădirea este format din trei etaje, pe o clădire de locuințe de 000 . 320 m2, adăpostește 300 de mii de credincioși, de asemenea, a inaugurat Dumnezeu a salva arene de expansiune, care are Mstahha mii m2 175 alineatul, și poate găzdui aproximativ 000. 330 ser. Și inaugurat poate Dumnezeu protecția pietonilor, care include cinci tuneluri pentru pietoni pentru transmisii din campusul spre zona de pelerinaj și Jarwal al cheltuielilor alocate patru dintre ele pentru a transporta oaspeții Casei lui Dumnezeu cu piese alocate de urgență și de securitate a cincea, cu o lungime totală a acestor tuneluri este de aproximativ 5300 m, în plus față de serviciile centrale complexe includ centrale electrice generatoarele de rezervă și de răcire a apei și a deșeurilor de colectare rezervor și pompe de apă, de luptă împotriva incendiilor, și primul proiect al șoselei de centură, care este situată în regiunea centrală și Eetmd 4.600 de metri lungime și include poduri și tuneluri pentru transmisii din regiunea centrală spre exterior, cu trei benzi în fiecare direcție.

.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter