Honors og Awards

Honors og udmærkelser modtaget af

* Og Kong Abdulaziz Sash af det første lag.

* Sam tusind år efter etableringen af ​​byen Paris -vrence 1985 = han efterlignede medaljen af ​​præsident Jacques Chirac i Paris.

* Sam intellektuel effektivitet -amor 1989 = efterlignede Medal of kong Hassan II i Casablanca.

* Medal of Bosnien-Hercegovina Golden -sraevo = støtte og indsats til Befrielse af Bosnien-Hercegovina.

* Indtrådt i bosniske islamiske bud af den første klasse-Sarajevo januar 2010 m = anerkendelse af hans indsats til støtte for islam og muslimer i Bosnien-Hercegovina.

* Bekendtgørelsen af ​​Star af Jerusalem i 1998 fra slutningen palæstinensiske præsident Yasser Arafat = anerkendelse af den ekstraordinære arbejde viser mod og opofrelse i tjenesten af ​​det palæstinensiske folk.

* Sam Sktona Filippinerne 1999, den højeste udsmykning af Republikken Filippinerne i erkendelse af aktiv deltagelse i humanitære aktiviteter og støtte til velgørenhed og hans indsats for at fremme og forbedre begrebet islamisk kultur for hans bidrag og for antallet af de mange gange, der hjalp de filippinske arbejdere i kongeriget og hans venskab til Filippinerne.

* Senegal største medalje juli 1999 m den højeste dekoration for Republikken Senegal. Og efterlignet medaljen Senegals præsident Abdou Diouf under sit besøg i Senegal.

** Sam yemenitiske enhed Aden nul i 1422 maj 2001 m efterlignet Medal tidligere yemenitiske præsident Ali Abdullah Saleh under sit besøg i Yemen.

* Handicappede børn s Association Award for humanitær tjeneste i kongeriget. Riyadh

* Bahrain Award for humanitært arbejde i Golfens Samarbejdsråd i 1429 Kljugi.cefr februar 2008 m

* Special Olympics International Award for Mntqhalcherq og Nordafrika Muharram 1431 i december 2009 for hans indsats for at tjene de handicappede i Kongeriget og at fremme videnskabelig forskning inden for handicapområdet.

* FN skjold til at mindske virkningerne af fattigdom i verden.

* Æresdoktor of Arts Mekka 21 den første måned af foråret 1429 29 Mar 2008 m fra Umm Al Qura University i anerkendelse og taknemmelighed for sin rolle i den store litteratur.

* Honorary doktorgrad fra universitetet i Milia Islamia i Delhi, Indien, 29. Rabi 1431 April 14, har 2010 m, i anerkendelse for hans humanitære indsats og filantropiske engagement til at støtte uddannelse og ekspertise blevet anerkendt som en global tilstand, under sit officielle besøg i Indien.

* Fellowship Baden-Powell Scout Sverige nul i 1429 e.Kr. i februar 2008 af Hans Majestæt Kongen af ​​Sverige Carl XVI Gustaf.

* Medal “var” Tyskland 19/06/1431 AH 05/02/2010 M. givet ham af “Berlin Brandenburg Sciences ‘Akademiet i anerkendelse af hans bidrag til inden for videnskab, under sit officielle besøg i Tyskland.

* Æresdoktor i historien om den Saudi tilstand 24 anden fjeder i år 1432 29 Mar 2011 m) af Islamiske Universitet Medina, på grund af sin indsats og udestående bud i bevare Saudi historie, og overvåge forskellige sted på forskellige områder.

* Kendelse afsagt af Arab Parlamentet (første klasse) 2015/05/17 af den arabiske Parlamentet i Damaskus, i erkendelse af hans mod mod de arabiske og islamiske nationers spørgsmål.

* Grand Collar af Nilen Egypten april 2016 Republikken højere halskæde Msr.qldh Egyptens præsident Abdel Fattah al-Sisi.

* Kendelse afsagt af Republikken Tyrkiet April 2016 overdraget til tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan og bekendtgørelse af Republikken Tyrkiet et udtryk for de stærke relationer mellem de to lande, der kombinerer

* Æresdoktor i at fremme islamisk enhed, den 19. august 1437 e 26 maj 2016 fra King Abdulaziz University i Jeddah.


Flag Counter