Biografi af kong

Vogter af den to hellige moskeer Kong Salman bin Abdul Aziz Al-Saud (5 Shawwal 1354 AH / 31 december 1935) er kongen af Saudi-Arabien VII, og den øverstbefalende premierminister og højesteret for de væbnede styrker, og søn af den femogtyvende af sønner af grundlæggeren Kong Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al-Faisal Al-Saud, Guds nåde.

Det politiske liv

Riyadh guvernør

Var starten på at komme ind på politiske arbejde den 11. Rajab 1373 AH svarende til marts 16, 1954, da han blev udnævnt til guvernør i Riyadh provinsen på vegne af sin bror, prins Nayef bin Abdul Aziz, og den 25. Shaaban 1374 H, svarende 18. april, 1955 udnævnt til guvernør i Riyadh provinsen, forblev han i Emirat Riyadh til 7 Rajab 1380 H, svarende til 25 december 1960, hvor han trådte tilbage fra embedet. Den 10. Ramadan 1382 AH svarende til 4 Februar 1963 udstedt af Hans Majestæt Kong Saud bin Abdul Aziz Qaboos udstedt en kongelig anordning udnævne ham guvernør i Riyadh provinsen igen.
Under indvielsen af ​​Emirat Riyadh, den efter udenlandske ture, herunder: besøge den jordanske hovedstad i 1968, og som formand for Folkets Komité at hjælpe ofrene for Jordan, leverede det andet parti donationer borgere Riyadh regionen, og i 1969, saudiske kræfter stationeret taber på frontlinjen i Jordandalen Jordans kong Hussein bin Talal og ledsaget ham. I 1974 besøgte han Kuwait, Bahrain og Qatar for at konsolidere den arabiske position, og i 1985 besøgte han Paris, den franske præsident Jacques Chirac og efterlignet og Sam over tusind år at skabe byen Paris. I 1991 besøgte han Montreal i Canada, hvor den britiske udstilling åbnet mellem i går og i dag. I 1996 blev han modtaget af den franske præsident Jacques Chirac i Elysee Paladset i Paris under sit besøg i den franske hovedstad.
Efter at have afsluttet sit officielle besøg i Frankrig gjort officielt besøg i Republikken Bosnien og sat med lederen af ​​Bosnien Alija Izetbegovic, regler Kong Fahd Kulturcenter, byen Sarajevo, åbnede en række Den Høje Myndighed til at indsamle donationer til muslimerne i Bosnien-Hercegovina projekter, som grundstenen i Prince Salman Bin Abdul Aziz sætte i Sarajevo, som Prins Salman bin Abdul Aziz åbnede Kong Fahd bin Abdul Aziz moskeen i Gibraltar. I 1998 Prince Pakistan, Japan, Brunei, Hong Kong, Kina, Sydkorea og Filippinerne besøgte som en del af en asiatisk turné sigte på udviklingen af ​​forbindelserne. I 1999 besøgte han Filippinerne, filippinske præsident Joseph Estrada “og efterlignet og Sam Sktona” den højeste i den filippinske Republik, som anerkendelse for hans støtte velgørenhed og hjælpe filippinske arbejdere i riget, og i juli, besøgte han Senegal, senegalesiske præsident Abdou og efterlignede gæsternes største medalje i Senegal. “

forsvarsminister

Efter døden af ​​prins Sultan bin Abdul Aziz, kronprins, vicepremierminister og forsvarsminister og luftfart og Inspector General, og den 9. Dhu al-Hijjah 1432 AH, svarende til November 5, 2011 vogter af de to hellige moskeer, kong Abdullah bin Abdul Aziz udstedt en kongelig anordning, at udnævne ham som forsvarsminister. I Storbritannien, som omfatter jord, luft og flåde- og luft forsvar.
Under indvielsen af ​​Forsvarsministeriet, i April 3, 2012, for at besøge den britiske hovedstad London, på opfordring, han modtog fra den britiske forsvarsminister Philip Hammond (på det tidspunkt), for at diskutere den generelle situation i regionen og de bilaterale forbindelser mellem de to lande. Den 12. april 2012 Besøgte han USA, og blev modtaget af præsident Barack Obama i Det Hvide Hus har været søgningen en række bilaterale og regionale spørgsmål af fælles interesse. Og behovet for at løse USA sin kendelse med hensyn til Syrien og Iran. Madrid ankom i juni 6, 2012 i et besøg i kongeriget Spanien officiel invitation fra den spanske forsvarsminister Pedro Morines Aolaty, hvor de diskuterede en række vigtige filer og udveksle synspunkter med hensyn til de igangværende begivenheder i regionen.

kronprins

Efter døden af ​​prins Nayef bin Abdul Aziz, kronprins, vicepremierminister og indenrigsminister og af 18. juni, 2012 Custodian of Two hellige moskeer Kong Abdullah bin Abdul Aziz udstedt en kongelig valg som kronprins og udnævnt vicepremierminister og forsvarsminister.
I løbet af sin tid, og med fremkomsten af ​​konkurrencen og klar i det asiatiske kontinent, europæiske og amerikanske kontinenter nord, i februar 2014 en tur hvor han besøgte Pakistan, Japan og Indien, som er blevet en politisk, økonomisk og strategisk vægt fra dette perspektiv var en vigtig besøg, for at se historie og de fremtidige forbindelser mellem disse lande. Den 17. februar 2014 e.Kr., besøgte han Japan, hvor han mødtes med japanske kejser Akihito og statsminister Shinzo Abe.

Kongen af ​​Saudi Arabien

Det har at sværge troskab til Depotbanken af ​​to hellige moskeer Kong Salman bin Abdulaziz Al Saud, kongen af ​​Saudi Arabien, i tre sekunder foråret 1436 H, svarende til 23 Januar 2015 AD.

storm pakker

Torsdag 5. jumada II 1436 e – Marts 26, 2015 kongen beordrede Salman at begynde storm pakker mod houthierne i Yemen proces, når Royal Saudi Air Force luftbombardementer tungt på Houthi militsen og de kræfter i de steder til gavn for Yemen.


Flag Counter