Kong Abdul Aziz

Kong Abdul Aziz bin Abdul Rahman bin Faisal (1293 H \ 15 januar 1876 AD – 1373H \ November 9, 1953 m), grundlæggeren af ​​det moderne Saudi-Arabien og den første konge af Kongeriget Saudi-Arabien. Født i Riyadh for det regerende Al Saud familien i Najd, og da han nåede en alder af ti flyttede han med sin familie til Qatar og Bahrain og derefter til Kuwait og blev mødt af emir Mubarak Al-Sabah efter sejren i Al Rashid, hail prinser af Al-Saud, og tilbragte sin barndom der. Hans far Abdul Rahman bin Faisal Sidste imamer af den anden Saudi tilstand.
Scurry Abdul Aziz bin Abdul Rahman og hans tilhængere, der nummererede fyrre, tres og fik at vide, en mand, 21 år Ramadan 1319 H \ 2 januar 1902 m, fra Kuwait, på vej til Riyadh til Break Masmak fort, en guvernør bopæl. Og restaurering af Riyadh, Abdul Aziz, den første byggesten i opbygningen af ​​staten og den fase af konsolidering mode. Den post-genvinding af Riyadh, de vigtigste etaper i historien om Abdul Aziz, da han tilbragte mere end tyve år i kampene og krige, på mere end én front.
Kong Abdulaziz kendt blandt araberne i navnet Abdul Aziz Ibn Saud, når West titel de vestlige medier i 1934 Otto von Bismarck og Napoleon arabere arabere og Oliver Cromwell ørken.

Procent

Er Kong Abdul Aziz bin Imam Abdul Rahman bin Imam Feisal bin Imam Turki bin prins Abdullah bin Saud bin Abdulaziz bin Imam Muhammad bin Saud bin Mohammed bin Sultan bin Markhan bin Ibrahim bin Musa bin Rabia bin Mani bin Rabia Mureydi og Marada af Hanifa af Bakr bin Wael bin Qasit som ender i Rabia ibn Nizar bin Adnan bin smitsom.

Hans liv før han kom til magten

Når prins Mohammed bin Abdullah Rasheed ansvaret for at dominere det Osmanniske Rige på det tidspunkt, Qassim hele var tilbage af byerne i andet Saudi stat, men Riyadh på det tidspunkt var Abdul Aziz, 10 år gammel, og da de nærmede beordret frem Abdul Rahman bin Faisal Abdulaziz gå til ørkenen og faktisk gjorde det, og startede krigen mellem den forreste Abdul Rahman og Al Rashid Abdul Rahman, men den manglende af nederlag og besatte Riyadh gik til Qatar, Bahrain og Kuwait ankom han bosatte der og var emiren Mubarak Al-Sabah har modtaget Abdul Aziz Abdul Rahman og hans far. Da han var i Kuwait Abdul Aziz politisk læring og forsamlinger og metoder i krigsførelse, og det var på vej til Kuwait i 1310 AH, hvor han forblev i otte år ind i krigen begyndte mellem ham og al-Rashid i år 1318 AH, og genvundet Riyadh i 1319 AH.

I begyndelsen af ​​hans regeringstid

I 1900 den tilsvarende 1318 AH, da Abdul Aziz var 17 år gammel, han spurgte Abdel-Aziz fra sin far, Imam Abdel-Rahman, at tillade ham at genoprette reglen om sin familie, men hans far ikke tillade ham at gøre det, af frygt for fjenden, der overgik i antal, udstyr, men Abdul-Aziz han overtalt sin far, tog han selskab af 72 mænd til at genoprette Riyadh i 1901, hvilket svarer til 1319 AH efter betjener så i en oase Yprin på kanten af de tomme kvartal syd for den Arabiske Halvø og har derefter at samle tilhængere af stammerne i ørkenen for at yde støtte og støtte til ham efter et stykke tid, har folk mistet House of Saud. Han gik derefter til de sydlige provinser i fund, som er outputtet og Hawtat Bani Tamim, brand, brak og Wadi drivmidler, Fastrdha Al Rashid i år 1321 AH / 1903. Qassim og derefter genvundet i 1905/1324.
I de to år siden efteråret Telia Riyadh, Ibn Saud fortsatte med at dominere resten af ​​fund, der indkaldt søn af Rashid søge hjælp af det Osmanniske Rige. Så det sender magt til at besejre den, og var i stand til at tvinge den tyrkiske nederlag Ibn Saud, men han var i stand til at omstrukturere sine styrker efter afgang af de tyrkiske tropper på grund af problemer i Supply på Den Arabiske Halvø.
I 1334 AH / 1915 Storbritannien indgik en traktat eller Darren Qatif med Ibn Saud, som ødelægger den jord kontrolleret af Ibn Saud beskytte mod nederlag Ibn Saud al-Rasheed loyale over for den osmanniske stat.
Abdulaziz (som prøvede at opretholde staten væk fra at blive involveret i krigen ikke prøve) at gøre nogen offensiv aktion mod Søn gode stærke rivaler.
I 1338 AH / 1919 lancerede Broderskab loyalister af Kong Abdul Aziz, et angreb på Sharif Hussein Sharif Mekka i slaget af jorden og let Alvaour tilsyn med hæren i til Taif trak Sharif Abdullah Bin Hussein Al-Hada til forstæderne til Taif . Inden år 1341 AH 1922 var i stand til at styre det område, som var under kontrol af Sharif Hussein bin Ali. Kronet Abdul Aziz sejre ved at besejre Sharif Hussein i 1344 AH / 1925, det samme år, hvor Det Muslimske Broderskab lancerede et angreb på Transjordanien på foranledning af Kong Abdul Aziz.

Hijazi krig

Afvist til Kong Abdul Aziz under første verdenskrig fra enhver militær aktion mod Sharif Hussein, og fokuserede hans bestræbelser på at bekæmpe søn af Rashid forudindtaget til den osmanniske stat, men træfninger mellem de to parter i både jord og Khurmah om underordning af noget territorium, som Abdul Aziz mener de er fra land Vi finder, mens Sharif Hussein ser, at de af Alhijaz.ovi Shaban 1337 AH / 1918 krybe Abdullah, søn af Sharif Hussein til “jord Bakom” og besat efter næsten fri for hende familie og efter modstå så længe en hel dag med Bakom tilbage i jorden, der nægtede medmindre forsvaret af jorden mod Sharif og hans hær, og de er få.
Modstand i Munif Palace og flere steder i jorden, så længe den sidste i Shangil Slot og sluttede efter solnedgang den dag, de fleste Bakom vendte at befri Bakom Aatzala krig og upartiskhed Broderskab og Mwalathm Kong Abdul Aziz og Aatzalhm af krig på grund af tilstedeværelsen af ​​Knights of Bakom med Sharif under brigadechef Abdul Osais Gud og også tilstedeværelsen af ​​Knights of Bakom med Brothers band under banneret af lederen Hazza gul.
De evakuering og pensionering ordrer af Prins Mohammed Bin Ghannam Amir Bakom. Dette var den fireogtyvende august, og den næste dag jeg ankom Brothers Band til jorden Bakom ledsagere var Sharif Abdullah Bin Al Hussein hær i og omkring paladset Munif i jord og så videre / Shaban / 251 337 AH.
Det konkluderes derfor Bakom opdelt i fire sektioner, og hver sektion har en mening:
Del I: De har for det meste Depart krig med prins Mohammed bin Ghannam.
Del II: Det er dem, der nægtede at gå på pension og har modstand og forsvare jorden mod Sharif og et lille antal.
Del III: De sluttede sig til hæren af ​​Det Muslimske Broderskab, ledet af den gule Hazza og andre sheiker Bakom.
Afsnit IV: De var med Sharif hær, ledet af Abdullah Osais.
Efter krigen blev Bakom jord under reglen om Kong Abdul Aziz, der bosatte sig i en periode på to uger, og arrangerer Hoanha forsyner sine folk til at slutte sig til hæren af ​​Det Muslimske Broderskab, ledet af prins Mohammed bin Ghannam Buqami.
Efter det var Abdul Aziz ivrige efter at tage Saudi Arabien neutralt i Anden Verdenskrig position.
Efter at saudiske styrker deltog i krigen i 1948 i Palæstina.
Den britiske regering indså magt Abdul Aziz og kontrol over det meste af Saudi-Arabien, strøm, og skubbede den Abdul Aziz ibn Saud at holde Jeddah traktat med Storbritannien i 1927, slutter 1915 Darren aftale nævnt ovenfor. I mellemtiden, Abdul-Aziz er titlen på Sultanen af ​​Najd og tilbehør til kongen af ​​kongeriget Hejaz og Nejd.
Det er året 1346 AH i 1927 til år 1351 1932 Abdul Aziz var i stand til at kontrollere de fleste af den arabiske halvø. Så han ændrede den navngivne Kongeriget Hejaz og Nejd til Saudi-Arabien, og dermed blev konge på den spirende Storbritannien.
Den 17. maj 1351/1932, Kong Abdul Aziz udstedt et dekret bebuder foreningen af ​​kongeriget systemet, fastlægge torsdag den 21. maj dag at annoncere konsolideret under navnet “Saudi-Arabien”; alle dele af Kongeriget Saudi-Arabien Vetohdt officielt Dag 21-5 -1351 e / m 1932/09/22.
Resultater under hans regeringstid

Foreningen af ​​de fleste af de områder i den arabiske halvø under navnet Kongeriget Saudi-Arabien.
Fremkomsten af ​​det første ministerium etableret i Kongeriget Saudi-Arabien Udenrigsministeriet og dateret den 1349/1930. Det blev kaldt Generaldirektoratet Udenrigsministeriet, og den første udenrigsminister er Prins Faisal bin Abdul Aziz.
Fremkomsten af ​​Forsvarsministeriet i England, som blev etableret i foråret af det andet år af 1365 6 Marts 1946 og blev kaldt Defense Agency før.
Udseendet af indenrigsministeriet og udnævnte Prins Faisal bin Abdul Aziz i 1350 AH / 1931 AD minister som sikkerhed og indre anliggender inden for anklagemyndigheden opgaver I 1370 H, svarende til 1950, den offentlige anklager forvandlet til integreret Indenrigsministeriet
Etableringen af ​​Finansministeriet og blev kaldt Generaldirektoratet for Finanser og udnævnelsen af ​​Abdullah Bin Sulaiman Al-Hamdan, minister for hende
Shura Rådet for fremkomsten af ​​kongeriget er blevet bearbejdet fra en fuld tid medlemmer af opførelsen af ​​den kongelige anordning nr 37 dateret 1346/09/01 H / 1927/07/17 m.
Hold de første valg i den tilstand, den var året 1343 AH / 1924
Etableringen af ​​Ministeriet for Kommunikation i 1372 AH / 1953.
Det første kommercielle system til domstol udseende i 1350/1931.
Det første system for banker opstod i 1347 AH / 1928.
Det første system til at styre Hajj i Saudi fremkomst udstedt i 1346 AH.
Fremkomsten af ​​det første system af veje og bygninger i England i 1360.
Det første system til industrielle og kommercielle kammer i Jeddah optræden i 1365.
Det første system til telefoner i Storbritannien optræden i 1356 AH.
Grundlæggelsen af ​​det første system til at forene frimærkerne i 1369.
Etablering det første system af lyn i år 1356 AH.
Etablering det første system af Society ambulance velgørenhed i 1354 AH.
Etablering det første system af hospitaler i Storbritannien i 1354 AH.
Etablere den første politi direktorat i Mekka i 1343 AH.
Den første is fabrik i Kongeriget grundlæggelsen udstedt i 1338 AH.
Grundlæggelsen af ​​den første Saudi mission for at studere sikkerheden 1370 e.
Den første sending af Saudi olie til verden i år 1358 AH / 1939 AD, og ​​at havnen i Ras Tanura i tryksvage, som blev indviet af Kong Abdul Aziz felt.
Fremkomsten af ​​den første kongelige anordning.
Fremkomsten af ​​den første kongelige dekret radio var hans nummer 7/3/16/3996 dateret 23/09/1368 AH (1949 AD), hvor idriftsættelse af Kong Abdul Aziz til sin søn og hans stedfortræder var i Hejaz Prins Faisal overvåge radio.
Etableringen af ​​Department of Agriculture i 1361 AH / 1942.
Etableringen af ​​den saudiarabiske Monetære Agenturet blev oprettet ved kongelige forordninger og 30/14/1/1046 No. 1047 udstedt den 25. Rajab 1370 AH April 20, 1951 m og åbnede sit hovedkontor i byen Jeddah den 14. Muharram 1372 AH / 4 oktober 1952 m.
Etableringen af ​​Saudi Arabian Airlines, som så navngivet på dagen for opkaldet. Hvilket blev kendt i slutningen af ​​halvtredserne Saudi Arabian Airlines.
Den stammer ideen om jernbanen i 1367, og hans Anthih i 1371 e forbinder Riyadh Dammam.
Rafha grundlæggelsen af ​​provinsen i år 1370 AH.
Etablering af den første administration i Storbritannien for at tage sig af de unge.
Etableringen af ​​offentlige Hajj direktoratet i 1365 AH / 1946.
Dommen blev annonceret, en kongelig regime i 1351/1932.
Levering af kronprinsen for første gang af prins Saud bin Abdul Aziz.
Overfør titlen Sultanen af ​​Hijaz og vi finder i 1345 AH / 1926 til kongen af ​​Hejaz og Najd.
Etableringen af ​​Ministerrådet i 1372 AH / 1953 og udnævnelsen af ​​prins Saud bin Abdul Aziz, formand.
Boring første oliefelt i 1359 AH / 1940 m nær Dhahran.
Prins Saud bin Abdul Aziz, udnævnelse af en stedfortræder til kongen i den centrale og østlige regioner og Prins Faisal bin Abdul Aziz, stedfortræder til kongen i Hijaz.
Flere moskeer i Riyadh og åbning af flere gymnasier i Abha.
Et andet resultat af Kong Abdul Aziz, er, at kongen præsiderer over Shura Råd session var mødet kaldes Kong Abdul Aziz møde, fordi det er det sidste møde under forsæde i hans liv.
Wars.
Kong Abdul Aziz holdning under Første Verdenskrig I.

Politisk til siden af ​​de allierede, men fra den militært synspunkt han ikke foretage dig noget eller deltage i enhver kamp, ​​medmindre de pour I. Frem for alt primært som til hans fordel.
Storbritannien har været i hele perioden før krigen for at undgå at etablere nogen form for forhold til ham og stå en negativ holdning til det, der vises flere gange for at finde en form for forhold sparer ham lidt af en balance med konstant osmanniske pres mod ham, hvis efter krigen accelereret adgang til ham og førte til forhandlingerne om indgåelse af Darren traktat kaldet traktaten den 18. Safar 1334 AH / december 26, 1915 AD. Kong Abdul Aziz forudindtaget og betragtes sammen med Storbritannien og dets allierede mod det osmanniske rige og dets allierede.
Battles under foreningen af ​​kongeriget

Kampen år (Hijri) År (AD) den anden part
Battle åbning Riyadh 1319 e = 1902 kræfter søn Ajlan
Battle Dalam = 1320 e 1902 Abdul Aziz styrker træt Rasheed
Slaget ved bekeriyah 1322 e 1904 Abdul Aziz styrker træt Rasheed
Slaget ved shinanah 1322 e 1904 Abdul Aziz styrker træt Rasheed
Battle børnehave Muhanna 1324 1906 Abdul Aziz styrker træt Rasheed
Battle terminal 1325 AH 1907 tropper Hamoud Sultan Rashid og Mohammed bin Abdullah Al-Muhanna og Faisal bin Sultan Duweish
Battle Abe Millet 1329 e 1911 Afas bin visage og rogue Aldat styrker fra Alroukh af Otaiba
Battle Ahsa 1331 e 1912 Tyrkisk garnison Palace Kut
Battle pod 1333 e 1915 tropper Saud al-Aziz al-Rashid
Battle Kinsan 1333 e 1915 Orlando Bloom Filer kræfter
Repast dam 1336 1918 e stamme kræfter tan Electric Company
Battle jord 1337 1919 e-Sharif tvinger Abdullah I Jordan
Battle Hgela 1338 e 1920 Hassan bin Ayed kræfter
Battle Harmalah 1339 e 1921 Hassan bin Ayed kræfter
Slaget ved Sabilla 1347 e 1929 Brotherhood-ledede styrker og Duweish Faisal Sultan Bin Bejad
Slaget ved Jabal Shammar 1348 e 1929, ledet af Abdul Aziz bin Faisal bin Sultan Duweish Broderskab styrker
Battle Jazan 1351 1932 Hassan Idrissi kræfter

amerikanske forbindelser

I februar 1950 i en lille og hemmelig mission, sendte han den amerikanske ambassadør i Saudi-Arabien en anmodning til det amerikanske udenrigsministerium, at hjælpe Ibn Saud til behandling af kronisk gigt og led invaliderende skade. Det var hensigten at Kong Abdul Aziz Al Saud, som var kendt i Vesten blot som Ibn Saud. Og forårsager mund smerter og hævelse forårsaget af gigt at begrænse hans bevægelse betydeligt og gjort ham bruge en kørestol, og da han så amerikanerne, han kaldte en af ​​dem, når han “bevægede dem tæt på ham for at høre hans knogler knirke.”
Denne anmodning kom på et tidspunkt, hvor forholdet mellem USA og Saudi præget af uro. Det var USA leaser Dhahran lufthavn, men et stort antal saudierne, ledet af præsterne, var konservativ og afvise enhver amerikansk militær tilstedeværelse i deres land. The King Abdul Aziz Al Saud selv er stadig tilbageholdende med USAs anerkendelse af staten Israel. Der var forhandlinger var i gang om, hvordan man opdele Aramco olie virksomhedens overskud, der er involveret i ejerskabet af en saudisk og amerikanske virksomheder.
Selvom August Saud opereres afviste den behandling, han havde fået, lettet ham nogle smerter, så meget, at han begyndte at genvinde noget af det ansvar i forvaltningen af ​​anliggender af landet tidligere betroet hans søn og begyndte at give op på et kørestol, som han brugte hele tiden, touring meget komfortabel og knæ helt Mstqimitan.
Kong Abdul Aziz støtte nationale og arabiske spørgsmål

Stop Prince Rashed Al Khuzai klart og stærkt med grundlæggeren, Kong Abdul-Aziz Al Saud bestræbelser på at forene den arabiske halvø under Saudi Arabiens navn og renset af kolonialisme og zionisme og Frimureri kunder og som følge heraf var til Kong Abdul Aziz Al Saud udmærket relationer, især med emiren, Sheik Rashid al-Khuzai, en arabisk prins og leder er stiftende af mange nationalistiske bevægelser i de arabiske og islamiske verden, bedst kendt Bmnahith britisk mandat i Levanten og støtte til den palæstinensiske og libyske revolution også kendt for hans modstand mod åbent oprør mod den jordanske monarki siden ankomsten af ​​Sharif Hussein bin Ali familie og Kong Abdullah i til Transjordan der nedstammer Prins Rashid al-Khuzai af jordanske Alfrehat stamme, der regerede et stort område af Levanten, herunder nogle dele af Palæstina og selvfølgelig Jordan periode med osmanniske styre, før ankomsten af ​​Sharif Hussein bin Ali familie Hashemi Jordan på det tidspunkt blev ledet af prins Rashed Al Khuzai tid Amir Snjqah Ajloun som han blev kaldt, hvor reglen om Prince Rashed Al Khuzai område af Transjordan foruden dele af Palæstina i perioden med osmanniske styre, og Kong Abdul Aziz Al Saud understøtter kæmper Prince Rashed Al Khuzai direkte og stærk støtte ved at kramme ham og give ham beskyttelse til hans familie og hans tilhængere Senatet og hostet i flere år siden 1937, og er blevet Prince Rashed Al Khuzai og hans familie og ældste og ledere loyale over for ham på det tidspunkt politiske flygtninge på Kong Abdul Aziz bin Abdul Rahman bin Faisal Al Saud, kongen af Saudi-Arabien feber og den nyligt forenet og kom direkte monument for revolutionen Mujahid Sheikh Izz al-Din al-Qassam i Palæstina i 1935.
Hans død

Kong Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al Saud, døde af sit palads i Taif provins i regionen Mekka i tid: 04:36. Mandag 1373H \ 9 November, 1953 m. Efter dommen varede to og halvtredsindstyve år, og fyldt 77 Snh.ather et hjerteanfald efter lider hærdning af arteriesygdom [26], og fred være med det Hawiye [3] og derefter hans krop blev overført fra Taif Lufthavn til Riyadh, den gamle lufthavn, hvor hans krop blev overført til Eid bøn i Riyadh, som udføres af de Døde bønner igen efter Maghrib bønnen og derefter overført til Al Oud kirkegård.

Souvenir foto Palace boks i Saudi hovedstad Riyadh på midten af ​​april måned 1948 m- måned hilste år 1367 AH arkiv Bulletin of the World Geografi

Overtag dom

Kong Abdul Aziz, faderen til alle Konger Saudi-Arabien, som er efterfølgere siden 1953, fra King Saud og King Faisal og King Khalid og Kong Fahd og Kong Abdullah og derefter kong Salman. Mens der tjener som kronprins, prins Mohammed bin Nayef bin Abdulaziz Al Saud og placeringen af ​​mandatet for kronprinsen, prins Mohammed bin Salman bin Abdul Aziz Al-Saud, et barnebarn af Kong Abdulaziz. Artikel II i grundloven af ​​nummeret (a / 90), at den begrænses tilslaget til sønner grundlæggeren Kong Abdul Aziz bin Abdul Rahman Al-Faisal Al-Saud, og børnenes børn, og at udvælgelsen af fittest af dem for dom anbefale medlemmer af det regerende hans familieråd anstændighed i regeringsførelse.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات

التعليقات

 1. whoah this weblog is great i really like studying your articles.
  Keep up the great work! You understand, lots of individuals are searching around for this information, you can aid them greatly.

 2. Hello1Bing1Bing1BinHello
  Hello1Bing1Bing1BinHelloSORYMEPLS
  A person essentially lend a hand to make seriously articles I’d state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I amazed with the research you made to make this particular publish extraordinary. Great activity!

 3. buy cialis siger:

  An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing slightly analysis on this. And he in actual fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you turn into experience, would you mind updating your blog with extra particulars? It is extremely helpful for me. Massive thumb up for this weblog submit!

 4. Woԝ, marvelous blog layout! How long have you been bⅼogging foг?
  yⲟu make blogging look easy. The overall look of your site is mɑgnificent, let alone
  the content!

  Feel free to visit my ѡeb-site; seje fߋldeknive (https://www.schweizerknive.dk)


Flag Counter