Udvidelsen af ​​Profetens moske

 

Byen Medina er i øjeblikket den største ekspansion i historien om Profetens moske siden dens begyndelse. Denne udvidelse vil tilføje mere end en million kvadratmeter eksisterende rum i moskeen, og byggeriet på denne udvidelse, ledsaget af de andre gigantiske projekter i Medina, hvor han holder Saudi Finansministeriet forfølge teknik og økonomiske undersøgelser til udvidelse af Profetens Moské og projekter forbundet med det. Ud over at løse de klassificører for gennemførelsen af ​​disse projekter, og tildeling af bud på dem.
Ingeniør Ibrahim Trere er direktør for projekter på Finansministeriet, forklarede han til den arabiske, at “større udvidelse af Profetens Moské projekt kan være forbundet med flere projekter og elementer i forbindelse med dem direkte og indirekte, herunder udvikling af den centrale region, samt projekt Dar al-Hijrah selskab, som består af 100 tårne administrative og gæstfrihed, og nogle tjenester, såvel som trail årige projekt, som skal forbinde profetens moské og Quba moské. ”
Projekt trail år
Projektet blev godkendt for nylig af Depotbanken af ​​de to hellige moskeer, i sit nylige besøg i byen Medina og arbejder nu at begynde at udvikle forundersøgelser for ham. Det sigter mod at genoplive Sunnah af profeten af ​​Allah velsigne ham og hans familie og ham gå mellem Profetens moske og Quba Moske.
Projektet, som vil forbinde de to moskeer, der strækker sig 3 km i længde og en bredde på 300 meter. Strækninger på vejen servicebygninger, erhvervs- og boligområder, og taget i betragtning ved udformningen af ​​civile Tairaz, vil det ankommer i den nordlige del af Quba Moske, den sydlige del af Profetens moske.
Finansministeriet har indledt en opgørelse af fast ejendom, der vil passe stien til projektår, hvor det blev begrænset til 840 ejendomme, et areal på 929 tusinde kvadratmeter ind.
Ministeriet skønnede den eksproprierede ejendom til Trail året er vurderet til ca. ti milliarder riyals, og forventes at begynde evakueringen af ​​disse boliger begynder i det nye islamiske år.
Aini planlagt
Det er udviklet af Finansministeriet planlægges og de fuldstændige tjenesteydelser af vand, el, der forbinder, og belægningen af ​​veje for at kompensere for de eksproprierede grundejere, mere end det planlagte areal på 18 millioner kvadratmeter, og antallet af stykker, hvoraf mere end 15 tusinde stykker. Undersøgelsen er i øjeblikket knyttet til den planlagte metro netværk i byen Medina, og der linker til Profetens moske.
Udvidelsen af ​​Profetens moske
Over moskeen i sin historie, en række udvidelser, begyndelsen af ​​den æra af kaliffer, Umayyad konvention, gennem Covenant abbasidiske og osmanniske perioder. State-Arabien, og det har set en større udvidelse af moskeen under regeringstid af kong Fahd bin Abdul Aziz, før kong Abdullah annoncerer ekspansion er den største i historien om moskeen, som er en udvidelse af kong Salman konstant arbejde. Denne udvidelse vil øge kapaciteten af ​​moskeen til en million og seks hundrede tusinde tilbedere.
Det var marts før starten af ​​fortiden kan være den første fase af udvidelsen af ​​Saudi-Arabien for tredje Profetens moske. To hundrede tusinde kvadratmeter, hvor væddeløb mod mere end 10 tusind arbejdere og ingeniører tid til at fuldføre ekspansion værker, og action figurer er registreret siden begyndelsen af ​​virksomheden hidtil 33 millioner kumulative timers arbejde er afsluttet indtil udgangen af ​​juli.
Han forklarede Dr. Khalid som en case manager projekter i Dar es engineering projekt “består af en bygning ekspansion, den første fase af den østlige side, og en lignende bygning fra den vestlige side, og fremtiden for den nordlige side, adskiller ekspansion og bygningen-baserede arenaer vildledende grænseflader, samt broer List link gamle moske med ekspansion. ”

Kong Salman afhænger designs udvidelse af Profetens moske i Medina

Custodian af to hellige moskeer Kong Salman bin Abdulaziz – og Gud velsigne ham -mads onsdag 1436/09/14 H, modtagelse af finansministeriet holdet ledet af finansministeren Supervisor General Assistant til en udvidelse af Profetens Moské Professor / Mohammed mere og dele nogle af medlemmerne af Overvågningsudvalget for projektet, ingeniører, vejledere den ministeriet Madinah projekter. de deltog i receptionen, Hans Kongelige Højhed Prins Mohammed bin Nayef, kronprins, vicepremierminister og indenrigsminister og Hans Kongelige Højhed Prins Faisal bin Salman, guvernør i Medina, og Hans Excellence sheik Dr. Abdul Rahman Al-Sudais generel formand for Grand moskeen og profetens moské

Tag et kig – må Gud beskytte ham – om tilbud og udskæringer af projekter, der gennemføres af Ministeriet for Medina inden større ekspansion projekt til Profetens moske og relaterede emner, nemlig:
1 – Stereo reviderede design til udvidelse af Profetens moske.
2 – Stereo trail projektår.
3 – omgiver re-etablering og udvidelse af Quba moské projekt.
4 – Stereo Dar al-Hijrah projekt.
5 – Stereo ministerium kompensationsordning slags projekt.
6 – omgive King Salman Convention Center.
7 – Vis hovedlinjerne udviklingsmæssige Central New Area af byen Medina.

Vogter af de to hellige moskeer, har vedtaget en revideret design til udvidelse af Profetens moske som omfatter opførelsen af ​​den første fase på den østlige side og den anden fase på den vestlige side med udbygningen af ​​den første række og udsættelsen af ​​tredje fase på nordsiden indtil parathed af bolig tårne ​​alternativ til at rumme befolkningen på dette tidspunkt, efter som det fremgår af de ledsagende tegninger .
Det er også vedtaget – må Gud beskytte ham – sporet projektår og projektet genskabe og udvide Quba Moske, og Gud velsigne ham og støttede en fortsættelse af Dar al-Hijrah og omridset af ministeriets projekter for at kompensere i naturalier og Salman King Center for konferencer og planlagt udviklingsmæssige år for det nye centrale område.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter