Den tredje udvidelse af Haram i Mekka

 
Indviet af Depotbanken af ​​to hellige moskeer Kong Salman, må Gud beskytte ham fem projekter inden for den tredje Saudi udvidelse af Grand Mosque i Mekka, herunder udvidelse, torve, tunneller og bygningsteknik bygning, den første ringvej. Han orienterede Depotbanken af ​​de to hellige moskeer, om den model af hele udvidelsesprojekt af Grand Mosque, og fotografier, der indeholder elementer og komponenter af udvidelsesprojekt, lytte til forklaringen om dem.

General formand for Den Store Moske og Profetens moske og kastede Dr. Sheikh Abdulrahman bin Abdulaziz Al-Sudais ord løfte dybeste tak og taknemmelighed, påskønnelse og taknemmelighed til depotbanken af ​​to hellige på tilbuddet af To af Jalil pleje og high-pleje, bede til Gud for at gøre det i balancen i gode gerninger.

Han beskrev åbningen af ​​denne historiske udvidelse som islamisk egnet lim, historiske Balija og nat, og en god velsignelse kramme på rollelisten Gemini, blødgøre fodnoter, og medvirkede Braiha og Ouachiha, foret atmosfære af tro, hubs ære Tzvha, til ære for det sted, og det sted, tid og lejlighed.
Sudais sagde: «Dette historiske udvidelse omfatter en samlet rum for hele projektet er 000. 470. 1 kvadratmeter og kan rumme Grand moskeen til mere end 000,850. 1 serum, automatiske porte og projekt forvaltes af private styring af projektet efter alt 78 døre Baba Rooms

Han sagde: “Custodian af de to hellige moskeer har Athvtm islamiske nation i Øst og Vest kloge beslutninger og store projekter, der kommer i spidsen og den maksimale Store Moske i Mekka og Profetens moske ekspansion.

Han påpegede, at projektet indeholder avancerede systemer, herunder audio system med i alt 4524 hovedtelefoner headset, samt brand kontrolsystem bjælker det samlede antal bjælker varslingssystem med et kamera for hele 6635 bygge- og hygiejne systemer som en central støv sug.

Han forklarede, at bygningen også indeholder samfundslag Zamzam vand i en integreret Zamzam afkølet vand-system med et samlet antal samfundslag Zamzam 2528 bugten, som giver særlige tjenester og steder af bøn forskellige roller og forskellige højder til at komme i takt med det stigende antal pilgrimme og besøgende, der Ciodon dette historiske projekt, problemet med overbelastning evigt. Ministeren understregede, at denne historiske præstation vil have en positiv effekt af lederskab i at fremhæve den kulturelle rolle i denne velsignede land, og udførelsen af ​​de to hellige moskeer i deres brev af islamisk stor god spredning, sikkerhed og mådehold, fred og kærlighed.

Finansministeren Dr. Ibrahim bin Abdulaziz Al-Assaf, tillykke til depotbanken af ​​to hellige og alle muslimer på denne historiske begivenhed, hvor lancerer største udvidelse af Grand Mosque, der påpeger, at åbningen af ​​Saudi udvidelse, den tredje kommer udvidelse af de tidligere historiske udvidelser, der begyndte ved kendelse af Hans Majestæt Kong grundlægger Gud hvile hans sjæl, og udfyldes af Hans Majestæt Kongen Saud al-Faisal, så en udvidelse af de østlige værfter, der fandt sted i kong Khaled, så udvidelsen af ​​moskeen fra den vestlige side, som har i kong Fahd, og derefter udvide bestræbelse startede i regeringstid af kong Abdullah, så er denne større udvidelse bestilt af kong Abdullah, og afsluttet i regeringstid vogter af Two hellige moskeer Kong Salman bin Abdulaziz.

Al-Assaf sagde, at det omfattende projekt for udvidelse af Saudi grand tredjedel af Grand Mosque indeholder de vigtigste komponenter, nemlig: opbygning den vigtigste udvidelse af Den Store Moske og udvidelse af bestræbelse, der tidligere ekspansion til sidst Udenlandske pladser, broer og terrasser åbnede forbindelsen til centrale tjenester og tunnel tjenester og sikkerhedsmæssige bygninger, hospital, fodgænger tunneller og transit-stationer og broer, der fører til campus og den første ringvej omkring Grand moskeen og området infrastruktur, herunder kraftværker, vandreservoirer og regnvand afløb. Han tilføjede, at Depotbanken af ​​de to hellige moskeer indvie i denne velsignede nat fem projekter, nemlig: projektets hovedbygning og udvidelsesprojekt torve og fodgænger tunneller projekt og udkastet centrale tankstation til campus og det første udkast til ringvejen.

Han understregede, at alle de tal og statistikker viser omfanget af den realisering, som har til formål i sidste ende til komfort og ro Taivin og til tider modstridende, og Menigheden, at bemærke, at udvidelsen af ​​præsident byggeprojekt består af seks etager af bøn og 680 elektriske rulletrapper og 24 elevatorer til handicappede og 21 tusind toiletter og Moadi.

Efter at Custodian af de to hellige moskeer, trykker lanceringen af ​​udvidelsen af ​​Grand Mosque, som omfatter en stor gateway består af tre sektioner hver sektion af Derftin og hver af dem 18 tons forvaltes med en fjernbetjening bygning knap og holdt den ekspansion, som dens Bygningen består af tre etager på en flad bygning af 000 . 320 m2, plads til 300 tusinde tilbedere, indviede også Gud bevare arenaer ekspansion, som har Mstahha 175 tusind m2, og kan rumme omkring 000. 330 serum. Og indviet Gud beskytte fodgængere, som omfatter fem tunneller for fodgængere til transmissioner fra campus til pilgrimsfærd og Jarwal område udgiftsniveau tildelt fire af dem til at transportere gæsterne Guds hus med tildelte femte nød- og sikkerhedsmæssige spor, med en samlet længde af disse tunneler er omkring 5300 m, i tillæg til komplekse centrale tjenester omfatter kraftværker backup generatorer og kølevand og opsamling reservoir og vandpumper, brandbekæmpelse, og det første udkast til ringvejen, som er placeret i den centrale region og Eetmd 4.600 meter lang og omfatter broer og tunneler til transmissioner fra den centrale region til det fri med tre baner i hver retning.

.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter