Faisal bin Abdul Aziz

King Faisal bin Abdul Aziz Al-Saud (1324 / 1906-1913 Marts 1395 / marts måned 25, 1975), Kongen af ​​Saudi-Arabien fra November 2, 1964 til den 25. marts 1975 er den tredje søn af sønner Kong Abdul Aziz hanner.
Indført af sin far, Kong Abdul-Aziz i politik i en tidlig alder, hvor han sendte i besøg til Det Forenede Kongerige og Frankrig i slutningen af ​​Første Verdenskrig og var derefter tretten «13» årig, som Kongeriget delegation hoved til «London-konferencen» 1939 år på det palæstinensiske spørgsmål og kendt som tabellen runde.
På lokalt plan førte saudiske kræfter til at berolige den spændte situation i Asir, i 1922. I 1925 hæren under hans ledelse gik til Hijaz området, og var i stand til at opnå sejr og kontrol af Hijaz.
I 1926, han udnævnt af Kong Abdul Aziz, stedfortrædende generaldirektør for Hans Majestæt Kongen, da han blev udnævnt i 1927 som formand for Shura Råd. I 1932 blev han udnævnt til udenrigsminister ud over at være lederen af ​​Shura Råd. Han deltog også i 1934 i Saudi-yemenitiske krig.

– Efter faderens død og hans bror, han modtog den herskende Saud blev udnævnt som kronprins, vicepremierminister og udenrigsminister, og i 1373 H, svarende til 1954 sendte kong Saud besøg på nogle lande på hans vegne. I 1376 H, svarende til 1957, Saudi-Arabien underskrevet en finanskrise, og det blev accepteret af King Saud overdraget nogle af sine arbejdsopgaver blev ansvarlig for penge og statskassen, og også fik ansvaret for de eksterne betingelser for landet. I 1382 H, svarende til 1962, King Saud udnævnte ham premierminister og udenrigsminister.
– King Saud har lidt i de seneste år, visdom sygdommen og der blev tilkaldt ved at gå til udlandet for behandling, på grund af intensiveringen af ​​sygdom og derfor ikke gøre ham styrken til at gøre dom,
Den 27. jumada II 1384 H svarende til November 2, 1964 Tilsyneladende Kronprins Faisal konge.

I det indre område:

I hans rige har det gjort store fremskridt inden for civiliserede udvikling og reformer i sociale anliggender og interesserede offentlighed og universitetsuddannelse, grundlagde Kong Abdulaziz University i Jeddah. Det blev grundlagt i regeringstid af kong Faisal Specialist Hospital og udvidelsen af ​​de to hellige moskeer, var etableringen af ​​Jeddah islamiske Port.

På det internationale område:

Han gav hver bistand til støtte spørgsmålene om den islamiske verden og oven på den palæstinensiske sag. Og vedtagelsen af ​​den islamiske Solidarity Movement projekt.

Hans død:
Nyheden om hans mordet i det tredje af den første fjeder 1395 H svarende til 25 marts 1975 og er i biblioteket distrahere statsanliggender i Riyadh og blev begravet i Oud kirkegård.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديوالتعليقات مغلقة.


Flag Counter