Two Holy Mosques projects

Videos

عن الموقع

  situs Global saka Custodian Dua Mosques Suci King Salman bin Abdulaziz Al Saud saka Saudi Arabia inggih punika sawijining informal, situs paling gedhé kanggo tokoh ing nomer paling gedhé ing donya saka basa internasional beda saka kabeh bawana ing donya lan Tujuan introduce karajan Saudi Arabia lan peran Kepemimpinan lan anjog kanggo panguoso karajan wiwit founding ing ngedegaken King Abdulaziz Al-Saud, uga Gusti Allah melasi ing jaman wong lan liwat anak raja-raja kanggo jaman Custodian Dua Suci Mosques King Salman, uga Gusti Allah ngayomi, ing Two layanan masjid Suci lan jamaah lan dhukungan saka masalah bangsa Arab lan Islam, lan situs kalebu kabeh related kanggo ing Inggris wiwit ngadeg nganti saiki, uga iku yakuwi situs kanggo kula : Definition...
More




Flag Counter