Positions lan panganggo

Positions lan panganggo

Saliyane Emirate saka Riyadh King Salman saklawase kang njupuk akeh posisi penting tanggung jawab dhuwur lan notabene:

Presiden Otoritas High Pembangunan Riyadh City.

Ketua Komite Eksekutif luwih kanggo pangembangan Diriyah.

Kepresidenan ing Dewan Pengawas Prabu National Library Fahd.

Ketua Manajemen King Abdul Aziz Foundation.

Sekretaris Umum Yayasan King Abdul Aziz Islam.

Presiden Kehormatan Pangeran Salman Center Social.

Ketua Riyadh amal Foundation for Ilmu Manajemen, ngiring dening loro Pangeran Sultan University Private Oasis Pangeran Salman Science.

Presiden Kehormatan Governing Council of Kanca saka patients ing management Riyadh.

Board of Foundation Ketua Trustees Abdul Aziz bin Baz amal.

Presiden Kehormatan charity Foundation Council Abdul-Aziz bin Baz.

Ketua Dewan Direksi saking Pangeran Salman omah amal.

Ketua Society amal kanggo Care saka Orphans manajemen Riyadh.

Societies lan organisasi kang sirah lan aktif ing njaba:

Ketua Panitia nyumbang korban Suez ing taun 1956.

Ketua dana Komite Main kanggo Algeria 1956.

Ketua Panitia Rakyat kanggo ngewangi kulawargané para seksiné Jordan in 1976.

Ketua Panitia Rakyat kanggo ngewangi wong Oman.

Kepala Komite Popular kanggo Relief kanggo korban Pakistan ing taun 1973.

Ketua Panitia Rakyat kanggo ndhukung perang gaweyan ing Mesir ing taun 1973.

Ketua Panitia Rakyat kanggo ndhukung gaweyan perang ing Suriah taun 1973.

Ketua panitia lokal kanggo relief saka korban banjir ing Sudan ing 1988.

Ketua panitia lokal kanggo nyedhiyani sepindah lan papan perlindungan kanggo warga Kuwaiti ngisor Irak Kuwait ing taun 1990.

Ketua panitia lokal kanggo nampa sumbangan kanggo sing kena pengaruh banjir ing Bangladesh ing 1991.

Presiden Otoritas High kanggo ngumpulake sumbangan kanggo Bosnia lan Herzegovina ing taun 1992.

Eksekutif saka pameran Inggris antarane wingi lan dina iki, kang dianakaké ing sawetara negara Arab lan Eropah lan ing Amerika Serikat lan Kanada sak periode 1985/1992.

Ketua Panitia Supreme dana kanggo uprising Yerusalem ing Riyadh ing 2000/1421.


Flag Counter