Layanan kaji ing Saudi Pangeran

 

ziarah nguripake ing Saudi lelungan jaman makmur kanggo “comfort lan tentrem,” sawise iku ziarah mbebayani lan arduous kanggo wong-wong sing teka menyang papan suci.
Naik iki adhedhasar ing loro layanan tanpa bantuan saka siji saka lack saka sumber ing kabeh wilayah ing wektu, Valhaj iki dipeksa kanggo nyiyapake tarube piyambakan, nyiapake pangan ki, lan nggawa banyu, kayu bakar lan liyane perlu hard poto dening jamaah piyambak.
Sarta kasangsaran akses kanggo raos lan ngalih antarane wong-wong mau ana ing Porter lan kuldi sing cara saka gerakan, nganti cahya esuk defused karo makutha Saudi makmur, minangka Inggris ngedekin efforts wiwit sawijining founding dening Unified King Abdulaziz, uga Gusti Allah ngaso nyawané kanggo ngawula jamaah.
Lan digawe Kratoning Mafi gaweyan kanggo nambah macem-macem layanan ngarahke ing layanan saka jamaah, ana salah siji bab sing paling penting ing wektu kanggo njaga keamanan jamaah, lan kanggo nyedhiyani layanan kesehatan bisa ing wektu, King Abdulaziz wis peduli kanggo trek kondisi kesehatan kanggo jamaah lan ilang kondisi sing wiwit taun pisanan saka ziarah ing sponsor, kang diparengake kanggo sing lenggahan lan dhokter kanggo mriksa utamané wong-wong miskin, sing lara, lan piweling kang Wakil ing Hejaz ing 1344 AH kalebu teks (sampeyan martakaké kabeh chieftains Muttawifs sing padha kudu ngelekake kabeh Muttawifs kang dadi wong lara jamaah Moslem kudu ngomong Dr. Khairy Basahah malah rawuh pratayang pambocoran babagan kesehatan, sabar ana miskin lan kasus kudu ditransfer kanggo kesehatan banjur dicekel lan conducted Mbacherth, sanajan titik alus lan kaslametané kudu ing panggonan sing tetep lan Aaudh dhokter perlu) kaping.
sih King Abdulaziz Allah uga ngengkel ing Ngapikake layanan sing kasedhiya kanggo kaji lan jamaah dhawuh ing taun 1347 AH madegaken sekolah kanggo mulang Muttawifs lan deputi, ngendi padha nampa piwulang ilmu monotheism, sembahyang, lan ritual lan kinerja, miturut marang maju ilmuwan lan papat imams.
Lagi sinau apa kudu Muttawifs kanggo jamaah saka Hospitality lan nggampangake fasilitas.
Minangka manungsa waé saka King Abdulaziz, uga Gusti Allah ngaso nyawa Batal Fees pemerintah sing dijupuk ing jamaah kang asalé saka luar negeri, cocog sawetara layanan sing nyedhiyani (dikenal minangka Fees kaji), ngendi pamaréntahan wis waived dheweke hak lan bayaran Muttawifs Vtturk antarane wong-wong mau lan wong neneka, padha minangka iku dhawuh nitahaken saka awak khusus kanggo ngurus banyu Ain Zubaida lan nambah sumber banyu, lan pengawetan sing Waters liwat nganyari maneh normalcy, minangka dhawuh ing 1370 panelusuran kanggo mripat kanggo ndhukung dheweke.
Sampeyan iki mripat mbukak Azizia, kang ana anak saka babagan paling jamaah lan warga Mekkah tawa wiwit Syawal 1371 H, iku uga wis digunakake kanggo sabuk akèh layanan kanggo jamaah dening kemungkinan kasedhiya ing wektu.

Rawuh ing urusan care kaji lan Care kanggo jamaah ing ndhuwur saka uneg-uneg saka negara ngendi wilayah mbayar saka layanan, program lan proyèk related kanggo panentu lan pangembangan fasilitas ziarah care khusus lan nyinauni teks Law dhasar ing UK ing prasetya ing negara kang kanggo ing tanggung jawab saka Two Mosques Suci, layanan lan Care kanggo jamaah lan reconstruction Dua Mosques Suci, lan nyedhiyani keamanan lan Care Qasidihma apa bisa nindakake kaji lan umrah lan ngunjungi luwih gampang.

Pambiyantu sanctities Islam lan layanan Qasidiha dhisikan dhasar lan khusu ing privasi negara ndhuwur wiwt dening King Abdulaziz bin Abdulrahman Al Saud – uga Allah sampun paring wong – kono mbayar care rasio lan manungsa waé kanggo wong ing syarat-syarat privasi panggonan anggit sing Gusti Allah SWT negara iki, Bandulan wahyu lan platform kanggo pesen ngarep Islam menyang omahé, masjid lawas lan Messenger kang, pandonga paling lan layang.

King Abdulaziz lan organisasi saka ziarah

Awit Gusti Allah ing King Abdul-Aziz kanggo njupuk liwat daya ing Tanah Suci iki ing manungsa waé fokus ing organisasi ziarah lan panentu saka iklim kesehatan kanggo jamaah lan ngresiki lingkungan keamanan lan kanggo nggampangake cara kanggo mesthekake yen padha nindakake kaji ing comfort lan keamanan lan kabingahan minangka pangembangan lan proyèk ekonomi lan planning kanggo betterment layanan sing kasedhiya kanggo jamaah arep ing iku wis ora mandheg lan dianggep pendekatan ditampa saka Municipality teka sawise wong ing setir.

Iqaamah kanggo akeh proyèk ing dalan lan transportasi, kesehatan, urbanisasi lan gedhe-ukuran proyèk digawa metu ing pemerintahan Kings: Saud al-Faisal lan Khaled, Fahd lan sih Abdullah Allah ing kita kabeh.
Ngrampungake proses apik lan gedhe

Lan anggone ing cara Custodian saka Two Mosques Suci lan Pangeran Sekretaris Crown kanggo nglengkapi cara saka karya apik saka expansion saka masjid Masjid lan suci lan dhisikan – Hfezmha Allah – kang akeh saka kapentingan ing gerakan lan construction kutha lan energi Alasiaabih kanggo ngrampungake karo nomer nambah saka jamaah lan wis jaringan dalan internal, kreteg lan Tunnel lan ngatur swara paling ing implementasine lan dhukungan saka Fleet Care online transportasi, kang kaleksanane jamaah saka njaba Saudi Arabia lan ing proyèk lan njupuk suci ngarep-nuduhake manungsa waé, utamané ing project kanggo berkembang project banjur Mona tarub kang tahan geni.

Lan Gusti Allah nyimpen, pejabat ngengkel ing hubungan nyedhaki lan hubungan kamanungsan antarane wong-wong mau lan al-Hajj, lan wis dadi pangerten ajeg mesthekake comfort lan ilang kondisi sing.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو



التعليقات مغلقة.


Flag Counter