Expansion katelu saka Haram ing Mekkah

 
Dipunresmekaken Custodian Dua Mosques Suci King Salman, uga Gusti Allah ngreksa wong limang proyèk ing expansion Saudi katelu saka masjid Agung ing Mekkah, kalebu expansion, squares, Tunnel lan bangunan layanan bangunan, dalan ring pisanan. Panjenenganipun briefed ing Custodian Dua Mosques Suci, ing model saka project expansion kabeh saking masjid Agung, lan foto sing ngemot unsur lan komponen saka project expansion, ngrungokake panjelasan bab mau.

Umum Presiden saking masjid Agung lan Masjid Nabi lan mbuwang pangandika Dr. Sheikh Abdulrahman bin Abdulaziz Al-Sudais Angkat thanks paling jero lan syukur, pakurmatan lan syukur kanggo ing Custodian Dua Suci ing nawarake Dua care Jalil lan-care dhuwur, ndedonga marang Gusti Allah kanggo nggawe ing imbangan saka karya apik.

Panjenenganipun nggambaraken bukaan saka expansion sajarah minangka Islam lim cocok, sajarah Balija lan wengi, lan berkah La apik ing cast Gemini, nyaksekake footnotes, lan mbintangi Braiha lan Ouachiha, diantrekake atmosfer saka iman, pusat ngurmati Tzvha, ing pakurmatan saka panggonan lan panggonan, wektu lan wusana.
Sudais ngandika: «expansion sajarah iki klebu total spasi kanggo kabeh project 000. 470. 1 meter lan bisa nampung masjid Agung kanggo luwih saka 000,850. 1 serum, gates otomatis lan project ngatur dening kontrol pribadi project sawise total 78 lawang Baba Rooms

Ngandika: “Custodian Dua Mosques Suci wis Athvtm umat Islam ing Timur lan pancasan lan proyèk gedhe wicaksana Kulon, rawuh ing ngarep lan ing puncak masjid Agung ing Mekkah lan expansion Masjid Nabi.

Nuding metu sing project ngandhut sistem majeng, kalebu sistem audio karo total 4524 headphone headset, uga sistem kontrol geni rohé nomer total rohé sistem warning karo kamera kanggo kabeh 6635 bangunan lan kesehatan sistem minangka nyedhot bledug tengah.

Jlentrehe sing bangunan uga ngandhut mlaku banyu Zamzam ing Zamzam chilled sistem banyu terpadu karo nomer total mlaku Zamzam 2528 bay, nyediakake layanan khusus lan panggonan ibadah peran beda lan macem-macem palin teka ing podo karo nomer nambah saka jamaah lan pengunjung sing Ciodon project sajarah, masalah rame ing salawas-lawase. Menteri ditekan prestasi sajarah bakal duwe impact positif Kepemimpinan ing nuduhaké peran budaya saka negara rahayu lan kinerja saka Two Mosques Suci, ing layang sing saka Islam gedhe apik nyebar, keamanan lan moderat, tentrem lan katresnan.

Menteri Keuangan Dr. Ibrahim bin Abdulaziz Al-Assaf, Sugeng menyang Custodian Dua Suci lan kabeh Muslim ing wusana sajarah kang urip expansion paling gedhé ing masjid Agung, pointing metu sing bukaan saka extension Saudi, extension teka katelu saka ekspansi sajarah sadurungé sing wiwit kanthi urutan ngedegaken Majesty King Kang Allah ngaso nyawané, lan rampung dening Sang Raja Saud al-Faisal, banjur expansion saka yard wétan sing njupuk Panggonan ing pamaréntahan Raja Khaled, banjur expansion saka masjid saka sisih kulon, kang wis ana ing jaman Raja King Fahd, lan banjur nggedhekake usaha tenanan diwiwiti ing mangsa pamaréntahan Raja Abdullah, banjur expansion utama dhawuh dening King Abdullah, lan rampung ing pamrentahane custodian Dua Mosques Suci King Salman bin Abdulaziz.

Al-Assaf bilih project lengkap kanggo expansion saka pihak grand Saudi saking masjid Agung ngandhut komponen utama, yaiku: bangunan expansion utama saking masjid Agung lan expansion saka usaha tenanan, sing biyen expansion pungkasanipun Foreign squares, kreteg lan terracing kabuka ing senyawa kanggo layanan tengah lan layanan trowongan lan bangunan keamanan, rumah sakit, Tunnel wong lan stasiun transit lan kreteg anjog menyang kampus lan dalan ring pisanan lingkungan Grand masjid lan wilayah fasilitas, kalebu stasiun daya, wadhuk banyu lan got banyu badai. Dheweke nambahake yen Custodian Dua Mosques Suci ngangkat ing wengi rahayu limang proyèk utama, yaiku: bangunan lan expansion squares proyek utama project lan wong project Tunnel lan konsep layanan tengah stasiun kanggo kampus lan konsep pisanan saka dalan ring.

Ditekan yen kabeh nomer lan statistik nunjukaké gedhene kasel, kang yakuwi pungkasané menyang comfort lan tenang Taivin lan kadhangkala konflik, lan ana ing pasamuwan, kang lagi nyimak sing expansion saka bangunan project Presiden kasusun saka enem tingkat saka pandonga lan 680 Escalators elektrik lan 24 elevator kanggo dipatèni lan 21 ewu jedhing lan Moadi.

Ing ngisor iki sing Custodian Dua Mosques Suci, mencet Bukak saka expansion saka masjid Agung, kang kalebu gapura utama kasusun saka telung bagean saben bagean saka Derftin lan saben wong 18 ton ngatur karo tombol bangunan remot kontrol lan dianakaké pamekaran, kang bangunan sawijining kasusun saka telung jubin ing bangunan flat saka 000 . 320 m2, accommodates 300 ewu nyembah, dipunresmikaken ugi Gusti Allah nyimpen arenas expansion, kang wis Mstahha 175 ewu m2, lan momot 000. 330 serum. Lan diresmikake uga Gusti Allah ngreksa Nanging, kang kalebu lima Tunnel kanggo Nanging kanggo transmisi saka kampus Kaji lan Jarwal area mbuwang diparengake papat mau kanggo ngeterake tamu House of Allah karo diparengake darurat lan keamanan trek kalima, kanthi dawa total iki Tunnel kira 5300 m, ing Kajaba iku kanggo layanan tengah Komplek kalebu tetanduran daya ing generator serep lan cooling banyu lan sampah koleksi reservoir lan banyu Pumps, geni-gelut, lan konsep pisanan saka ring road, kang dumunung ing wilayah tengah lan Eetmd dawa 4,600 meter lan kalebu kreteg lan Tunnel kanggo transmisi saka wilayah tengah menyang njaba karo telung dalan ing saben arah.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو



التعليقات مغلقة.


Flag Counter