Pangeran Mohammed bin Salman

Pangeran Mohammed bin Salman bin Abdul Aziz Al-Saud (15 Dzulhijjah 1405 H / 31 Agustus, 1985, ing Crown Crown kapindho Wakil Perdana Menteri lan Menhankam saka Kerajaan Saudi Arabia. Iku putra nomer enem Custodian Dua Mosques Suci King Salman bin Abdulaziz Al Saud., Ketua Dewan kejiret Manajemen philanthropic.
Ngemu gelar sarjana ing hukum saka King Saud University. Dheweke uga nampa pendhidhikan ing sekolah umum saka Riyadh
Royal Order ditanggepi ing April 29, 2015 klebu kasetyan sumpah kanggo makutha putra mahkota lan dados Wakil Perdana Menteri liya lan menteri pertahanan lan ketua Dewan Perekonomian lan Pembangunan.

مكتبة الصور

مكتبة الفيديو



التعليقات


Flag Counter